Somaspor U12 ve Hüseyin Talha Erkan

Somaspor U12 ve Hüseyin Talha Erkan

Dün Kaymakamlık Futbol Turnuva maçlarını izlemek için Linyit Stadı’na gittik. Turnuva müsabakaları öncesi Manisa U12 maçları olduğu için biraz erken gidip ”Bakalım yeni yetenekler var mı?” gözlemleyelim dedik.

Somaspor U-12 Sotesspor U12 maçına denk geldik. Her iki takımda da gerçekten çok iyi yetenekli minik oyuncular var ancak içlerinde en çok bizi kendine hayran bırakan 2010 doğumlu Hüseyin Talha Erkan.. Tam bir yetenek..

Hüseyin Talha Erkan

Önce kısaca bir Talha’ya bir değinelim…

Adı Soyadı: Hüseyin Talha Erkan
Doğum:23.11.2010
Takım antrenörü Aydın hoca Talha’yı 2017 Yılında Namık Kemal İlkokulu Ana Sınıfında iken okul taramaları sırasında keşfetmiş ve takıma kazandırmış.. Orta sahanın her bölgesinde oynayabilen, küçük yaşına rağmen oyun zekası, teknik kapasitesi, çabukluğu üst seviyede ve göze hoş gelen bir stili olan futbolcu kardeşimizin en büyük destekçisi de ailesi. Babası madenci olan Habil Bey ve Dedesi Hüseyin Amca Talha’nın gelişimi için elinden gelen her fedakarlığı yaparak örnek bir veli olmayı başardılar.

Soma Spor Olarak U-12 Yerel Liginde takım halinde 4 maça çıkan ekip toplamda 29 gol atıp hiç gol yemedi,
Talha bu ekip içinde her maçta görev almayı başardı ve takımına katkı verdi.
Aydın hocanın ”skor odaklı değil, oyun odaklı oyunundaki en etkili futbolcularından bir tanesi.
”Gelecekte bir gün gelecek” diyerek bu genç kardeşimize futbol yaşantısında başarılar diliyorum. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN