Somaspor U-12 Takımı Şampiyon Oldu

Somaspor U-12 Takımı Şampiyon Oldu

Minik kramponların yeteneklerini sergilediği Manisa U-12 Ligi D-grubundaki maçlar bugün oynanan karşılaşmalar ile sona erdi.

İlimiz ve İlçemiz amatör spor kulüplerinin altyapısında bulunan 2010-2011 ve 2012 doğumlu sporcuların yer aldığı U-12 ligi D-grubunda Somaspor U-12 takımı şampiyon oldu.

D-grubunda şampiyonun belirleneceği maçta Somaspor ile Kırkağaç Acar İdmanyurdu karşı karşıya geldi. Somaspor U12 takımına bir puan Kırkağaç Acar İdman’a ise mutlak galibiyet gerektiği karşılaşma Linyit Stadı’nda oynandı.

Yusuf Akkaya

Manisa İl hakemlerinden Yusuf Akkaya‘nın düdük çaldığı karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı ve mutlu sona ulaşan takımda Somaspor U-12 takımı oldu.. Zorlu karşılaşmada Somaspor adına golleri Yüksel Miraç Gülşen ve Süleyman Ege Çakır attı.

KIRKAĞAÇ ACAR İDAMN YURDU U 12

Kırkağaç Acar İdmanyurdunun gollerini ise; M.Emin Karagöz kk ve Tahsin Efe Çakır kaydetti.

Şampiyon Somaspor U-12 Takımı

Linyit Stadı, ”Şampiyon Somaspor”diye inledi..

Somaspor kulüp başkanı Mustafa Aydın’ında yakından takip ettiği karşılaşmada maçın hakemi Yusuf Akkaya’nın son düdüğü ile beraber büyük bir sevinç yaşayan Somaspor U-12 takımı futbolcuları Linyit Stadı’nı  ”Şampiyon Somaspor”diye inletti. Somaspor’lu futbolculara maç sonu şampiyonluk kupasını Manisa ASKF Yönetim kurulu adına Remzi Paşalı verdi.

Güner Aydın Demirel

Demirel, Teşekkür etti

Mutlu sona ulaşan takımın başarılı çalıştırıcısı Güner Aydın Demirel, zorlu karşılaşma sonrası bloğumuza açıklama yaptı. Demirel yaptığı açıklamada:

”Soma Spor Olarak U-12 2021-2022 Sezonu Namağlup 63 gol atarak Grup Şampiyonu tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni dönemde güven tazeleyip bizleri yalnız bırakmayıp Şampiyonluk Maçımıza gelen Mustafa Aydın Başkanımıza, yeni kurulan yönetimimize, Burhanettin Basatemür Hocamıza ve camia olarak bize destek olan tüm personelimize sonsuz teşekkürler.

Turnuvada yer alan tüm kulüplerimize, öncelikle bugün oynadığımız zorlu final maçımızda rakibimiz olan Kırkağaç Acaridman Spor Kulübü ve Sporcularına, bu zorlu süreçte bizlere güvenen çocuklarını bizlere emanet edip her koşulda desteklerini esirgemeyen ailelerimize, Soma Sporun geleceğini İnşa etmeye çalışan alt yapı antrenörlerimiz İsmail Kavruk, Mert Can Ozan ve Uğurcan Bilen hocalarıma çok teşekkürler ediyorum.”dedi

SOMASPOR U-12 d grubu

Bir sezonun emeğine bağlı olarak alınan kupa kulüp başkanı Mustafa Aydın’ında katılımıyla objektiflere böyle yansıdı.. Kutluyoruz…

Turgutalp Gençlikspor 4-3 Karaelmasspor

Turgutalp Gençlikspor 4-3 Karaelmasspor

Gruptaki bir diğer karşılaşma Turgutalp Gençlikspor ile Karaelmasspor arasında oynandı. Manisa İl hakemlerimizden Yunus Akkaya‘nın yönettiği ve gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Turgutalp Gençlikspor 2-0 geriye düştüğü maçtan 4-3 galip ayrıldı.



TURGUTALP GENÇLİKSPOR

Turgutalp Gençlikspor’u Karaelmasspor önünde galibiyete taşıyan golleri maçın yıldızı Ali Tuğra Can (3) ve Muhammet Yusuf Turan attı.

KARAELMASSPOR U 12

Levent Analı idaresindeki Karaelmasspor’un gollerini ise; Hasan Canbal, Ali Ekrem ve Hüseyin Yiğit Parça kaydetti.

NOT: Karşılaşmalara ait fotolar somadaspor Facebook sayfamızda yayınlanacaktır..

Tüm alt yapı maçları için buraya tıklatınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN