Somaspor Türkiyenin Örnek Kulübü

Somaspor Türkiyenin Örnek Kulübü

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Pazar günü Belediye Derincespor ile oynanacak karşılaşma öncesi bloğumuza açıklamada bulundu.

Basatemür; ”5 yıl önce yönetimimizle beraber bu işe başladığımızda hedefimiz böyle bir kulüp olmaktı.
Maddi şartlarımız kısıtlıydı ve takımımızın profesyonel liglerde kalıcı olması gerekiyordur. Şu an tamda istediğimiz seviyelerdeyiz.

Bu yıl genç oyuncu sayımız daha da arttı. Ve çok zor bir grupta mücadele ediyoruz. Bunu yaparken hem skor alıp hem de oyuncularımızı geliştirmemiz gerekiyor.Ülkemizde kimse bu riske girmiyor. Biz zor olanı yapıyoruz. Elbette süreç te zor olacaktır. Arada maçlar da kaybedebiliyoruz bu çok normal ve doğal amacımız çok kazanıp az kaybetmek. Oyuncularımızı geliştirmekten vazgecmemeliyiz. Böyle hassas süreçlerde yapmamız gereken tek şey takıma ve oyuncularımıza destek olmak. Bizler, yönetimimiz ve taraftarımız bundan vazgeçmemeliyiz.

Gittigimiz her yerde Somaspor olarak çok büyük saygı görüyoruz. Şu an Ülkemizin en değerli takımı Somaspor dur. Bunu biz değil bu seviyede ligleri takip eden tüm sporseverler yorumcular yöneticiler ve takımlar söylüyor. Yapılan iş hem Somamız hem de Ülkemiz için çok değerli. İnşallah Somaspor gibi takımların sayısı artar ve ülke futboluna katkı sağlarlar.

Büyük resme bakmalı ve böyle değerlendirme yapmalıyız.

Geçen yıl ilk yarıyı 24 puanla tamamlamıştık şu an 23 puanımız ve kalan üç maçımız var.
Pazar günü Belediye Derincespor ile önemli bir maça çıkacağız
Tüm taraftarımızın stadı doldurmalarını ve ne olursa olsun oyuncularımıza ve takımımıza destek olmalarını istiyor ve bekliyoruz.
Çünkü hep beraber başaracağız.
Enes Tayfun cezalı onun dışında eksiğimiz yok şimdilik
İnşallah kazanıp yukarılarda kalmaya devam ederiz.”değerlendirmesinde bulundu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN