Somaspor, Transferleriyle Taraftarının Önüne Çıkıyor

Somaspor, Transferleriyle Taraftarının Önüne Çıkıyor

11 Ocak Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak Somaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

TFF Tesislerinde teknik direktör Burhanettin Basatemür, yardımcıları Gökmen Çalışkan, Mahir Şeneri ve Mustafa Şen yönetiminde hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekipte, yarın (c.tesi)Turgutluspor ile yapılacak hazırlık maçının provası gerçekleştirildi.

Antrenmanda sakatlığı süren Mehmet Uysal yer almazken, ligin 3.haftasında Gölcükspor deplasmanında sakatlanan ve 14 hafta takımdan ayrı kalan Mehmet Bağlı takımla çalışmalara başladı.

SomasporAntrenmana düz koşu ile başlayan takım, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışma tam saha çift kale maçla sona erdi.


Mehmet Bağlı Sevindirdi

Antrenman öncesi görüştüğümüz Mehmet Bağlı, Gölcükspor maçında yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası kupada dahil 15 resmi maçta forma giyemediğini belirterek, “Formama yeniden kavuştuğum için çok mutluyum. Fizik ve mental olarak kendimi çok iyi hazırlıyorum..Takımla birlikte çok iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Turgutluspor maçında hocam forma şansı verirse en iyi şekilde kullanıp yeniden eski kimliğime bürünmek istiyorum’’dedi..
SOMASPOR






















Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN