Somaspor, Tesis Konusunda da Farkındalık Yaratıyor..

Somaspor, Tesis Konusunda da Farkındalık Yaratıyor..

Yaptığı flaş transferlerin yanı sıra tesis konusunda da farkındalık yaratan Somaspor Kulübü, TFF Soma Belediye Tesislerinin üst katını 24 kişinin kalacağı şekilde inşa ettirdi.

Somaspor tesislerinde çoğu profosyonel takımlarda olmayan; UEFA standartlarında 1’si doğal çim ve 4’ü sentetik zeminli olmak üzere toplam 5 saha, 24 futbolcunun konaklaması için ikişer kişilik mükemmel odalar, 3 tane antrenör odası, fitness salonu, futbolcu izleme odası, derslikler, bilardo, masa tenisi ve yemekhane bulunuyor..
























Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN