Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 36.hafta Ankaraspor’a karşı alınan 1-0’lık mağlubiyeti, “Ankaraspor maçı bu son dönemde kaybettiğimiz maçların bir özeti gibiydi. Oyun iyi ancak skor kötü ” diye değerlendirdi.

Karşılaşmanın değerlendirmesini yapan başarılı teknik adam Burhanettin Basatemür, şunları söyledi:

”Ligin son dört haftasına kadar play-off şansımızın olduğu sezonun son iki maçına geldik. Ankaraspor maçı bu son dönemde kaybettiğimiz maçların bir özeti gibiydi. Oyun iyi ancak skor kötü. Oyuncularımızın mücadele gücü ve istekleri de iyiydi. Ancak bir iki sebepten dolayı istediğimiz skorları alamadık. Bunun farkındayız ve elimizdeki imkanlarla çözmeye çalışmaya devam edeceğiz.”

Genç oyuncuları kazanmaya çalışıyoruz

”Özcan Kalman, Serkan Gölükçü ve Mustafa Kemal gibi gençlerimizin daha fazla süre aldığı bir maçtı. Kalan iki maçımızda da bu ve yeni oyuncularla devam edecek. Önümüzdeki yıla 2~3 gencimizi daha işin içine katmaya çalışıyoruz. Ancak skor olarak da maçları iyi bitirmek istiyoruz.1461 maçı hazırlıklarına bugün başlıyoruz. İzin verdiğimiz dört oyuncumuz dışında, sakatlık nedeniyle sezonu kapatan ve uzun süredir maalesef bizimle olamayan Melih Şencan da olmayacak. Bunun dışında eksiğimiz yok. Amacımız 1461 Trabzon maçından iyi bir skorla dönmek.”diye değerlendirdi.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN