Somaspor-Tarsus Maçına Ankara’lı Hakem

Somaspor-Tarsus Maçına Ankara’lı Hakem

Geçen hafta deplasmanda Ankaraspor’u 3-0’lık skorla mağlup eden Somaspor, yarın sahasında Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Somaspor’un 7.hafta evinde Tarsus İdmanyurdu ile oynayacağı maçı AnkaraBölgesi Klasman Hakemlerinden Gürcan Hasova yönetecek. (Haberin başlığındaki görselde Efeler ile oynadığımız kupa maçının triosu, alttaki küçük resim ise yarınki maçın orta hakemi Gürcan Hasova yer almakta)

GÜRCAN HASOVA1 Ekim Cumartesi günü yani yarın Soma Atatürk Stadı’nda saat 15:30’da oynanacak Somaspor-Tarsus İdmanyurdu maçını Gürcan Hasova yönetecek. Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Gürcan Hasova’nın yardımcılıklarını Mustafa Tosun ve Mehmet Dura üstlenecek. Zorlu maçın dördüncü hakemi ise Taner Tuncer olacak.

 

Maçın orta hakemi Gürcan Hasova Somaspor’un ilk maçına çıkarken, Tarsus İdmanyurdu’nun üçüncü maçını yönetecek.

18-19 2L Tarsus İY 3 : 1 Darıca G. Birliği
21-22 2L Tarsus İY 1 : 3 Pendikspor

Tarsus İdmanyurdu’na ceza yağdı

Yarın karşılaşacağımız rakibimize Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ceza yağdırdı! PFDK, geçen hafta evinde Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kalan Tarsus İdmanyurdu’na 1 maç seyircisiz oynama ve 94.000 TL para cezası kesti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 29.09.2022 tarih ve 13 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.



10- TARSUS İDMAN YURDU Kulübünün, 25.09.2022 tarihinde oynanan TARSUS İDMAN YURDU-ŞANLIURFASPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 28.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TARSUS İDMAN YURDU Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TARSUS İDMAN YURDU Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 28.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TARSUS İDMAN YURDU Kulübünün, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 38.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN