Somaspor Süper Lig Oyuncusu Transfer Etti

Somaspor Süper Lig Oyuncusu Transfer Etti

Transferin suskun takımı Somaspor Süper Lig Oyuncusu Transfer Etti.

Somaspor devre arası transfer döneminde, ikinci yarı maçlarının başlamasına 6 gün kala ilk resmi transferini bugün gerçekleştirdi.

Siyah-beyazlılar, Antalyaspor’un İsveç U-19 Milli Takımı’nda da  forma giymiş 2001 doğumlu oyuncusu Erman Herman Vardar’ı siyah-beyaz renklere kattı.

Erman Herman Vardar

Skövde İsveç doğumlu Erman Herman Vardar, Antalya Şimşek Gençlikspor alt yapısından yetişip 2015 yılında Antalyaspor’a transfer olmuş.

Antalyaspor formasıyla 1 maç, U-19 formasıyla 20 maç, U-21 formasıyla da 2 maçta forma şansı bulmuş. Bu süreçte İsveç U-19 Milli Takım’da da başarılı maçlar oynayan genç oyuncu, Serik Belediyespor ve Bodrumspor formalarını da giymiş.

Gerçekleşen bu transfer, umarız takımımıza katkı sağlayacak transfer olur. Her iki tarafa da hayırlı olsun..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN