Somaspor Son Provasını Akhisarspor’la Yapacak

Somaspor Son Provasını Akhisarspor’la Yapacak

Somaspor yeni sezon öncesi son hazırlık maçını Akhisarspor ile deplasmanda yapacak.

Önce Soma daha sonra Bolu ve tekrardan Soma’da hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı Somaspor, lig öncesi son provasını 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek komşumuz Akhisarspor ile gerçekleştirecek.

Siyah-beyazlılar, birinci ve ikinci etap kamp çalışmalarını noktalayarak 5 Eylül’de başlayacak yeni sezon hazırlıklarında son aşamaya geldi. Lig öncesi son dönem hazırlıklarını TFF Soma Belediye Tesislerinde sürdüren siyah-beyazlı ekibimiz, 28 Ağustos Cumartesi günü Spor Toto Akhisar Belediye Stadı’nda saat 17.30’da Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma aynı zamanda ligin ilk haftasında evimizde oynayacağımız Niğde Anadolu FK maçının provası anlamına gelecek..

Daha önce iki takım arasında oynanan maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitmişti.( Maçın detaylarına buradan fotolara ise şuradan bakabilirsiniz)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Süleyman ERTAN

    Soma Spor yön. Klüp , taraftar, sahadaki aslanlar için; SİYAH İNCİLER Başarılı bir sezon olur inşallah.

YORUM YAZIN