Somaspor Son Hazırlık Maçını Karacabey Bld.Spor İle Oynadı

Somaspor Son Hazırlık Maçını Karacabey Bld.Spor İle Oynadı

2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz Somaspor, yeni sezon öncesi 10. ve son hazırlık maçını Karacabey Bld.Spor ile deplasmanda oynadı.

Burhanettin Basatemür yönetimindeki Somaspor, Karacabey M.Fehmi Gerçeker stadı’nda oynanan maçta rakibine 2-1 mağlup oldu.

Somaspor’un yeni sezon öncesi hazırlıkları, bugün (c.tesi) 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karacabey Bld.Spor ile oynanan hazırlık maçıyla son buldu. Rakibine 2-1 mağlup olan Somaspor’un golünü Yılmaz Ceylan’ın asistinde Can Muhammet Vural kaydetti.

Altınordu ve Keçiörengücü’ne kaybeden, Ayvalıkgücü Bld.Spor, Karşıyaka, Esenler Erokspor, Akhisarspor ve Uşakspor’u mağlup eden ve ikinci kez karşılaştığı Ayvalıkgücü Bld.Spor ve Karşıyaka  ile yenişemeyen Siyah-beyazlılar, son hazırlık maçında Teco Karacabey Bld.Spor’a kaybederek hazırlık maçlarını tamamladı.

İki Soma, bir Bolu kampını ve hazırlık maçlarını tamamlayan Somaspor 10 karşılaşmadan 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip, oynadığı 10 karşılaşmada rakip ağları 20 kez havalandırırken kendi ağlarında 15 gol gördü.
Somaspor, Karacabey Bld.Spor maçının ardından iki günlük izin yapıp hafta sonu başlayacak lig için hazırlıklarına devam edecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN