Somaspor Sivas Bld.Spor Maçına Odaklandı

Somaspor Sivas Bld.Spor Maçına Odaklandı

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Somaspor, Sivas Bld.Spor ile Pazar günü saat 14:00’da Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynayacağı maça odaklandı.

Siyah-beyazlılar Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Sivas Belediyespor maçının hazırlıkları bugün teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde yapılan antrenmanla tamamlandı. Geçtiğimiz hafta sahasında karşılaştığı Çorum FK ile 0-0 berabere kalan temsilcimiz, Sivas deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Somaspor 10 Puan, Sivas Belediyespor İse 4 Puan Aldı

Somaspor geride kalan son beş hafta da, Nazilli Belediyespor’a 2-0 mağlup olurken, Çorum FK ile 0-0 berabere kaldı. Bursaspor’u 3-1, Afyonspor’u 2-0 ve Batman Petrolspor’u 2-1 mağlup edip 5 maçta 10 puan toplama başarısı gösterdi..

Temsilcimizin kozlarını paylaşacağı rakip Sivas Belediyespor ise; Düzcespor, Menemen FK, Ispartaspor ve Şanlı Urfaspor ile 0-0 berabere kalırken, evinde Arnavutköy Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu. Sivas ekibi, beş maçta dört beraberlik ve bir mağlubiyetle 4 puan topladı.

Sivas Bld.Spor-Somaspor Maçının Hakemi Efe Tanrıverdi

Somaspor’un Pazar günü saat 14.00’da karşılaşacağı Sivas Belediyespor maçını Ankara bölgesinden klasman hakemi Efe Tanrıverdi yönetecek. Tanrıverdi’nin yardımcılıklarını Zafer Gayretli ve Mehmet Sıraç Akpınar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ahmet Ecevit olacak.
Müsabakanın orta hakemi Efe Tanrıverdi ev sahibi Sivas Belediyespor‘un altıncı, Somaspor‘un ise ikinci maçında düdük çalacak.

İki Takımda Cezalı Oyuncu Var!

Somaspor’da Yusuf Tursun sarı kart. Sivas Belediyespor’da ise Ozan Kılıçoğlu kırmızı, Oğuzhan Bozkurt sarı kart cezalısı.

İki Tanıdık İsim Var

Sivas Belediyespor’da iki tanıdık isim var. 2019-20 sezonunda bizimde formamızı terleten Mehmet Bağlı ve bu sezon başı takıma dahil olan ancak fazla forma şansı bulamayan Emre Balkı Pazar günkü maçta bize rakip olacak.

Bağlantılı Haberler:

Sivas Maçını Efe Tanrıverdi Yönetecek
Somaspor Sivas Bld Maç Fotoları
Somaspor 1-1 Sivas Bld
Somaspor 2-1 Sivas Belediyespor
Sivas Bl .Maçımız Erhan Kutlu’nun
Sivas Bld.Spor Maç Önü
2 Kez Geriye Düşmemize Rağmen
Sivas Belediyespor 2-3 Somaspor
Somaspor, Lider Sivas Deplasmanında
Sivas Bld Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan da takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN