Somaspor-Sivas Belediyespor Maç Önü

Somaspor-Sivas Belediyespor Maç Önü

2.Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta deplasmanda Kahramanmaraşspor’a 1-0’lık skorla boyun eğen Somaspor, yarın sahasında Sivas Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

4 Mart Cuma günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabakanın başlama düdüğü saat 14.30‘da çalacak. Ev sahibi Somaspor‘da cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları bulunan oyuncular var!

İçeride Adıyaman FK ve Sakaryaspor mağlubiyeti deplasmanda ise Turgutluspor beraberliği ile uzun bir aradan sonra Serik Belediyespor karşısında galip gelerek üç puan hasretimize son vermiştik. Bu moral ve motivasyonla Kahramanmaraşspor deplasmanına umutlu gittik. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve ligin alt sırasındaki takıma maalesef mağlup olduk.

Bu hafta yine bir umutla ve üç puan hasreti için grubun güçlü takımlarından Sivas Belediyespor’u konuk edeceğiz.

İlk mağlubiyeti bizden tattılar!

Rakip 49 puanla dördüncü sırada yer alan ve ligde elde ettiği 14 galibiyetin altısını deplasmanlarda kazanan Sivas Belediyespor. İlave olarak 51 golle lider Sakaryaspor ve 50 golle Afyonspor’dan sonra 49 golle ligin en golcü üçüncü takımı. Sivas ekibi ligin 10.haftasına kadar namağlup götürdüğü liderliğini bize sahasında 3-2 mağlup olarak 1461 Trabzon’a kaptırmıştı. Bir nevi o maçın rövanşı niteliği taşıyacak karşılaşma her iki takım adına da büyük önem taşıyor.

4 Oyuncumuz sınırda!

Somaspor’da Sivas Belediyespor maçı öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken, 4 oyuncu sarı kart sınırında. Tunay Meral, Yılmaz Ceylan , Özcan Aydın ve Yasin Yıldız, kart görmeleri halinde Afyonspor ile deplasmanda oynanacak 22.hafta erteleme karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.



Sakat oyuncularımız var!

Öte yandan siyah-beyazlı ekibimizde Melih Şencan ve Yasin Yıldız sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Ayrıca geçen antrenmanda sakatlanan Onur Ulaş ve Serkan Gölükçü’nün durumları ise maç sabahı belli olacak.

Maçı Erhan Kutlu yönetecek

4 Mart Cuma günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak Somaspor-Sivas Belediyespor müsabakasını Şanlıurfa Bölgesi Klasman hakemlerinden Erhan Kutlu yönetecek. İlk defa maçımızda düdük çalacak olan Erhan Kutlu’nun yardımcılıklarını Emre Doğu, Mustafa Yüksel ve D.Sercan Akgül yapacak.

Taraftarlara müjdeli haber!

TFF Sağlık Kurulu tarafından şurada belirtilen kararlar doğrultusunda stadyumlara girişlerde HES kodu ve aşı sorgulama zorunluluğu kaldırılmıştır. Ayrıca stadyumlarda uygulanan 12 yaş sınırı da kaldırılmıştır.

Bağlantılı Haberler:

2 Kez Geriye Düşmemize Rağmen Oyunu Bırakmadık
Sivas Belediyespor 2-3 Somaspor
Somaspor, Lider Sivas Bld.Spor Deplasmanında
Sivas Bld.Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN