Somaspor Sıcak Havaya Rağmen Tempoyu Arttırdı

Somaspor Sıcak Havaya Rağmen Tempoyu Arttırdı

Somaspor, yeni sezon hazırlıkları sıcak havaya rağmen çift antrenmanla sürdürdü.

TFF Soma Belediyesi Tesisleri’nde teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde sabah saatlerinde gerçekleştirilen ilk antrenmanda koordinatif ısınma ile başlandı. Daha sonra Atletik Performans Antrenörü Erencan Eren nezaretinde futbola özgü fonksiyonel kuvvet antrenmanı gerçekleştirildi.

Antrenmanın son bölümünde ise dayanıklılığa yönelik interval koşular yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Günün akşam saatlerinde yapılan ikinci antrenmanına ise ısınmayla başlandı. İstasyon çalışmasının ardından topla teknik çalışmaları ve teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu olan ekipte ortaya geçenin dilinin dışarı düştüğü 5*2 top kapma çalışması yapıldı. Devam eden kısımda dar alanda gruplar halinde hedefe yönelik oyunlar oynandı. Son bölümde ise çift kale maç ile antrenman tamamlandı.

Siyah-Beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarına yarın TFF Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN