Somaspor, Serkan Gölükçü’yü Profosyonel Yaptı

Somaspor, Serkan Gölükçü’yü Profosyonel Yaptı

TFF 3.Lig 3.Grupta 18.hafta sonunda zirvede yer alan Somaspor, Serkan Gölükçü’yü Profosyonel Yaptı.

4 Şubat Perşembe günü deplasmanda Gölcükspor‘a konuk olacak Somaspor daha önce alt yapıdan; Mustafa Şengül, Kadir Karış, Arda Ünal, Özcan Kalman ve Özkan Kalman‘dan sonra 2004 doğumlu Serkan Ömüray Gölükçü‘ye profosyonel imza attırdı.


Somaspor, Serkan Gölükçü'ye Profosyonel imza attırdıSerkan Ömüray Gölükçü

2004 doğumlu Sekan Gölükçü futbolun temelini Soma’nın kurt lakaplı hocası Levent Analı‘nın Soma Altınorduspor Yaz okulunda aldı. Levent hocanın katkılarıyla Somaspor’a kazandırılan genç yetenek, Somaspor’un o dönemdeki alt yapıdaki boşluğundan dolayı önce Soma 301 Karaelmasspor‘a daha sonrada Zaferspor formalarını giydi. Zaferspor’dayken tekrar Somaspor alt yapısına kazandırılan Serkan, oynadığı başarılı futbolla Burhanettin Basatemür‘un gözüne girerek profosyonel oldu..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Ufuk Çoban

    Burhanettin Basatemur sayın hocam siz daha iyi bilirsiniz ama işte önemli olan 5-10 dk veya farklı skorlarda bu gençlerimizi oyuna dahil etmemiz gerekiyor yoksa somamızda daha önce kaybolan yetenekler veya başka kulüplere giden oyuncular arasına gireceklerdir.

YORUM YAZIN