Somaspor Sekizinci Hazırlık Maçını Düzcespor İle Oynadı

Somaspor Sekizinci Hazırlık Maçını Düzcespor İle Oynadı

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele verecek olan Somaspor, üçüncü etap kamp yeri Bolu´da son hazırlık maçına çıktı.

Siyah-Beyazlılar bugün (cuma) oynadığı hazırlık maçında TFF 3.Lig ekibi Düzcespor takımı ile 1-1 berabere kaldı.

Siyah-beyazlılar, Düzcespor karşısında ilk yarıya Tunay-Ramazan-İbrahim-Mustafa-Yasin-Oğuzhan-Mücahit-Uğurcan-Enes-Özcan ve Erkul ile başladığı maçta devreyi Uğur Can‘ın güzel golüyle 1-0 önde tamamladı.

Somaspor’da tüm oyuncuların görev aldığı ikinci yarıda Düzcespor beraberlik golünü buldu ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

1 Galibiyet, 3 Beraberlik

Siyah-beyazlılar burada daha önce oynadığı maçlarda İskenderun FK ile 1-1 ve Ankaraspor ile 2-2 berabere kalmış, Ankara Demirspor‘u ise 2-1 mağlup etmişti.

Dönüş Yarın

10 Günlük kamp süresini yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Somaspor, karayolu ile Bolu’dan ayrılarak 6,5 saat sürecek Soma’ya hareket edecek. Ligin ilk karşılaşmasında 5 Eylül’de evinde konuk edeceği Niğde Anadolu FK maçı hazırlıklarına iki günlük iznin ardından Soma’da devam edecek olan Somaspor, lig öncesinde son iki hazırlık maçı daha oynayacak. Evinde Karşıyaka‘yı konuk edecek olan siyah inciler, Akhisar’da Akhisarspor‘a konuk olacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN