Somaspor-Sarıyerspor Maç Önü

Somaspor-Sarıyerspor Maç Önü

Somasporumuza en son 4 Mart Cuma günü içeride oynadığımız Sivas Belediyespor maçından sonra tam 22 gün sonra Sarıyerspor maçıyla yeniden kavuşuyoruz.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 31.hafta maçında yarın (Cumartesi) saat 14:00’da 32 puanla 15.sırada yer alan Sarıyerspor’u Atatürk Stadı’nda konuk edeceğiz. Karşılaşmayı yerinde takip edemeyenler için bir aksilik olmazsa Somaspor Siyah İnciler Taraftar Grubu Sosyal medya adresi üzerinden naklen yayınlayacak.

1 Cezalı, 4 Oyuncumuz sınırda!

Somaspor’da Sarıyerspor maçı öncesinde takım kaptanımız Oğuzhan Yıldırım sarı kart cezası nedeniyle forma giyemezken, 4 oyuncumuzda sarı kart sınırında. Tunay Meral, Yılmaz Ceylan , Mücahit Aslan ve Yasin Yıldız kart görmeleri halinde 32.hafta Çorumspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.

Melih Şencan Sorunsalı!

Öte yandan siyah-beyazlı ekibimizde 25.hafta evimizde Sakaryaspor ile oynadığımız maçta sakatlanan ve bir türlü düzelemeyen Melih Şencan sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Maçı Ayberk Demirtaş yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 26 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Somaspor-Sarıyerspor karşılaşmasını, İzmir Bölgesi Klasman hakemi olan Ayberk Demirtaş yönetecek.
İlk defa maçımızda görev yapacak hakem Demirtaş’ın yardımcılıklarını Emrah Uluçay ile Bülent Korkmaz yapacak. Zorlu mücadelede 4. Hakem olarak ise Ahmet Balkan görevlendirildi.

Burhanettin Basatemür, ‘’Tek amacımız kazanmak’’

Teknik patron Burhanettin Basatemür, bugün gerçekleşen antrenmanın ardından zorlu maçla ilgili yaptığı kısa açıklamada, ‘’İki haftadır maç oynamadık. Etkisini maçta göreceğiz. Rakip düşme hattında o yüzden çok zor bir maç olacak. Tek amacımız kazanmak. İnşallah öyle olur.”dedi.

İlk maçı hatırlayalım

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 12.haftasında 10 puanla 16.sırada yer alan Sarıyerspor’a konuk olan Somaspor kritik maçtan 1-1‘lik skorla ayrıldı. Somaspor ilk yarısını geride kapattığı karşılaşmada ikinci yarıda bulduğu golle İstanbul deplasmanından 1 puanla döndü.

Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi takım Sarıyerspor’un golünü 7.dakikada Mehmet Bektaş atarken Somaspor’un golünü 54.dakikada Mustafa Şengül kaydetti. (maçın detaylarına şuradan bakabilirsiniz)

Bağlantılı Haberler;

Sarıyerspor Maçımızı Ayberk Demirtaş Yönetecek
Zor Şartlarda, Zor Bir Maç Oynadık
Sarıyerspor 1-1 Somaspor
Sarıyer Deplasmanına Umutlu Gidiyoruz
Sarıyer Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN