Somaspor Sarıyer Maçını Demirtaş Yönetecek

Somaspor Sarıyer Maçını Demirtaş Yönetecek

2.Lig Kırmızı Grup 31. hafta Soma Atatürk Stadı’nda Somaspor ile Sarıyerspor arasında oynanacak maçı yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 26 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Somaspor-Sarıyerspor karşılaşmasını, İzmir Bölgesi Klasman hakemi olan Ayberk Demirtaş yönetecek.
İlk defa maçımızda görev yapacak hakem Demirtaş’ın yardımcılıklarını Emrah Uluçay ile Bülent Korkmaz yapacak. Zorlu mücadelede 4. Hakem olarak ise Ahmet Balkan görevlendirildi.

Bayburt Özel İdarespor maçının tarihi belli oldu.

Geçen hafta kötü hava şartlarından dolayı ertelenen Bayburt Özel İdarespor-Somaspor maçı, TFF’nin aldığı karar doğrultusunda 13 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’da oynanacak.

Bağlantılı Haberler;

Zor Şartlarda, Zor Bir Maç Oynadık
Sarıyerspor 1-1 Somaspor
Sarıyer Deplasmanına Umutlu Gidiyoruz
Sarıyer Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN