Somaspor Sakaryaspor Maç Önü

Somaspor Sakaryaspor Maç Önü

Hafta içi erteleme maçında Adıyaman FK’ya 3-1 mağlup Somaspor, 25.hafta maçında lider Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek.

Zirveyi ve play-off’u ilgilendirecek haftanın en önemli karşılaşmasında Somaspor yarın lider Sakaryaspor’u ağırlayacak.  Son üç maçından sadece bir puanla ayrılan ve ciddi anlamda düşüşe geçen Sakaryaspor ile, 32 maçlık iç saha yenilmezliğini hafta içi erteleme maçında Adıyaman FK karşısında yitiren Somaspor, Atatürk Stadı’nın zemininde kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlı takımda Adıyaman FK karşılaşmasında kırmızı kart gören Onur Ulaş ve hasta olan Eray Korkmaz kadroda yer almazken, sarı kart cezasını tamamlayan Oğuzhan Yıldırım, Sakaryaspor mücadelesinde sahada olacak.

4 Oyuncu sınırda!

Somaspor’da Sakaryaspor maçı öncesinde 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Tunay Meral, Yılmaz Ceylan , Özcan Aydın ve Yasin Yıldız, kart görmeleri halinde Turgutluspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.



Somaspor-Sakaryaspor maçını Alper Akarsu yönetecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 13 Şubat Pazar günü saat 13:00’da Soma Atatürk Stadı’nda 49 puan ve averajla 1461 Trabzon’un üzerinde lider durumda bulunan Sakaryaspor ile, 41 puanla 5.sırada yer alan Somaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Ankara bölgesi klasman hakemlerinden Alper Akarsu yönetecek. Akarsu’nun yardımcılıklarını Sedat EtikMehmet Özer ve dördüncü hakem Ramazan Haymana yapacak.

Basatemür Bugüne kadar yaptıklarımızı yapacağız

Basatemür, ”Bugüne kadar yaptıklarımızı yapacağız.”

Takımın teknik direktörü Burhanettin Basatemür zorlu maç öncesinde ”Bugüne kadar yaptıklarımızı yapacağız” dedi. Basatemür, ”Zor ve güzel bir maç bizi bekliyor. Son üç haftadır kazanamayan grubumuzun lideriyle oynayacağız. İki takım açısından da son derece önemli bir maç. Kazanmak için tüm gayret ve çabayı göstereceğiz ve inşallah muvaffak olacağız. Onur cezalı ve bir oyuncumuz da Covit. Hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan bugüne kadar yaptıklarımızı yapacağız. Biz bizi eden oyun anlayışımızdan vazgeçmeden taraftarımızla beraber coşkulu bir maç oynayacağız.”diye değerlendirme yaptı.



”Sadece Güzel Günlerde-Galibiyetlerde Değil”

Hedefimiz ilk beş takım arasına girebilmekse; geri dönüşü olmayan, kazanılacak ile kaybedilecek puanların her biri hayati önem taşıyan maçlara çıkacağız. Sakaryaspor karşısında yarın alınacak bir galibiyet bizim hedefe gidecek yolda önümüzü açacaktır..

Biz zor maçları severiz. İnşallah Sakaryaspor karşısında, arzulu-istekli ve coşkulu futbol ile istediğimiz 3 puanla Atatürk Stadından ayrılırız. Ha maç istediğimiz gibi bitmedi şurada Siyah-İnciler’in dediği gibi ”Sadece Güzel Günlerde-Galibiyetlerde Değil/ Kötü Günlerde Daha Güçlü Şekilde Omuz omuza Olup Destekleyerek” SİYAH-BEYAZ DEVAM..

25.Hafta Maçları

12.02.2022

Bodrumspor-Serik Belediyespor
Sarıyer-Sivas Belediye Spor
Ankaraspor-Ergene Velimeşe Spor

13.02.2022

Somaspor-Sakaryaspor
Van Spor Fk-Turgutluspor
İnegölspor-Afjet Afyonspor
Çorum Fk-Kahramanmaraşspor
Niğde Anadolu Fk-Adıyaman FK
1461 Trabzon Fk-Diyarbekir Spor
Özel İdare Spor-Etimesgut Belediyespor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN