Somaspor Sahaya İniyor

Somaspor Sahaya İniyor

2020-2021 TFF 3.Lig’de mücadele edecek Somaspor, yeni sezon için bugün sahaya iniyor..

 

Başarılı  geçen bir sezon yaşayan siyah-beyazlılar, 2020-2021 futbol sezonu için TFF Soma Belediye Tesislerindeki ilk antrenmanını saat 18:00’da Burhanettin Basetemür nezaretinde gerçekleştirecek..

Somaspor, 16 Ağustos Pazar gününe kadar Soma’da sürecek kısa ön hazırlık çalışmalarının ardından 10 gün sürecek 2.etap çalışmaları için Kocaeli Kartepe’ye hareket edecek..

3 Hazırlık Maçı Oynanacak

Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 18-28 Ağustos tarihlerinde Kartepe’de yapacağı kamp süresince 3 hazırlık maçı oynayacak. Somaspor’un karşılaşacağı rakipleri daha sonra açıklanacak.

Transferler

Öte yandan siyah-beyazlı camiayla anlaşma sağlayan oyuncular bugün ki antrenmanın ardından basına tanıtılacak



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN