Somaspor Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor!

Somaspor Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor!

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta Somaspor rüzgarı esmeye devam ediyor. Lige fırtına gibi başlayan siyah-beyazlılar, aynı puana sahip Kastamonuspor ile zirveyi paylaştı.

Burhanettin Basatemür idaresinde geride kalan 3 haftada Isparta 32 Spor’u deplasmanda 2-1, Arnavutköy Belediyespor’u sahasında 1-0 ve son olarak Etimesgut Belediyespor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Dumanlı Kentin Puslu Çocukları, rakiplerine bırakın galibiyeti bir puan sevinci bile yaşatmıyor.

Siyah-beyazlılar, son 3 maçta rakip ağları beş kez havalandırırken kendi kalesinde tek gol gördü. Somaspor’un başarılı performansı çok koşan, iyi mücadele eden genç ve dinamik oyunculardan kurulu olması oldu.

Bu Hafta Rakip Anagold 24Erzincanspor

Siyah-beyazlı ekibimiz Etimesgut Bld.Spor galibiyeti ile büyük moral bulurken, 16 Eylül Cumartesi günü oynanacak Anagold 24Erzincanspor maçının hazırlıklarına moralli bir şekilde Teknik Direktör Burhanettin Basatemür önderliğinde başlayacak. Somaspor’da hedef; sahasında oynayacağı Erzincanspor maçında galibiyet serisini sürdürmek olacak.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN