Somaspor Özel İdareyi Bekliyor

Somaspor Özel İdareyi Bekliyor

Geçen hafta grubun lideri konumundaki Sivas Belediyespor‘u deplasmanda Ali Akkuş, Uğur Can ve Yasin Abdioğlunun muhteşem golleriyle 3-2’lik skorla deviren Somaspor, bu hafta Bayburt temsilcisi Özel İdarespor’u konuk edecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.haftasında 6 Kasım Cumartesi günü Atatürk Stadı’nda Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak Somaspor, bu maçı kazanıp galibiyet serisini üçe çıkarmak istiyor.

Kırmızı Grupta geride kalan 10 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle geride bırakan Somaspor, 11‘nci hafta mücadelesinde evinde grubun iddialı takımlarından Bayburt Özel İdarespor’u konuk edecek.

Siyah-beyazlı ekibimiz, son iki hafta Kahramanmaraşspor  ve Sivas Belediyespor maçlarında elde edilen galibiyet serisini zorlu Özel İdarespor maçını kazanıp sürdürmek istiyor. Soma Atatürk Stadı’nda saat 13:00’de başlayacak karşılaşmada, hakem Raşit Yorgancılar düdük çalacak. Hakem Yorgancılar’ın yardımcılıklarını Arif Dilmeç ile Buğur Han Güler yapacak.

Basatemür sonn düdüğe kadar yüksek motivasyon ile oynamamız gerekiyor

Basatemür, ”Son düdüğe kadar yüksek motivasyon ile oynamamız gerekiyor”

Teknik direktör Burhanettin Basatemür, TFF Tesislerinde bugün gerçekleşen ter antrenmanı sonrası yaptığı açıklamada, grubun en iyi takımlarından biri Bayburt Özel idarespor oynayacaklarını ve son düdüğe kadar yüksek bir motivasyon ile oynamamız gerektiğini söyledi..

Özel İdarespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladıklarını ifade eden Basatemür, şunları kaydetti:
” Grubun en iyi takımlarından biri Bayburt Özel idare. Son düdüğe kadar yüksek bir motivasyon ile oynamamız gereken bir maç. Hem mücadele hem de oyun olarak üst düzeyde olmak istiyoruz. Tabi ki her zaman olduğu gibi hedefimiz yine kazanmak. Bunun için gereken her şeyi sahada yapmak için çaba göstereceğiz. Takımımızın bugüne kadar olduğu gibi yarın da göstereceği çabaya ve mücadeleye tüm taraftarlarımızın da maç boyunca desteği şart. Futbolda maç boyunca her şey olabilir, önemli olan maç sonu. O yüzden oyuncularımıza destek çok önemli. İnşallah düşündüklerimiz olur ve sahadan galip ayrılan biz oluruz.’’

Takımdaki sakat veya eksik oyuncu konusunada değinen Basatemür, ‘’ Sakat yada cezalı oyuncumuz yok. Onur çok uzun zamandan sonra oynamaya başladı, Doğru ve dikkatli bir şekilde onu da yeniden kazanmak için süreler vermeye devam edeceğiz.’’dedi.

 

11.Hafta maçları şöyle:

Somaspor-Özel İdare Spor
Bodrumspor A.Ş.-Çorum Fk
Ankaraspor-Sivas Belediye Spor
İnegölspor-Serik Belediyespor
Niğde Anadolu Fk-Turgutluspor
Silahtaroğlu Van Spor Fk-Sarıyer
Hekimoğlu Trabzon-Kahramanmaraşspor A.Ş.
Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.-Sakaryaspor A.Ş.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN