Somaspor Özel İdarespor Maçının Hakemleri Belirlendi

Somaspor Özel İdarespor Maçının Hakemleri Belirlendi

2.Lig Kırmızı Grup 11. hafta maçında Soma Atatürk Stadı’nda Somaspor ile An Zentrum Bayburt Özel İdarespor  arasında oynanacak maçı yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 6 Kasım Cumartesi günü saat 13:00’de Soma Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Somaspor-Bayburt Özel İdarespor karşılaşmasını, Konya Bölgesi hakemlerinden Raşit Yorgancılar yönetecek.

Hakem Yorgancılar’ın yardımcılıklarını Arif Dilmeç ile Buğur Han Güler yapacak.

Zorlu mücadelede 4. Hakem olarak ise Ramazan Doğanay görevlendirildi.

Bize Aşina Tek İsim ”Ramazan Doğanay”

Karşılaşmanın orta hakemi ve yardımcıları ilk defa Somaspor’un maçına çıkarken, dördüncü hakem Ramazan Doğanay (haber görselindeki orta hakem)  daha önce Bandırma Etispor, Yıldırım Belediyespor, Arhavispor ve son olarak Erbaaspor maçlarımızı yönetti ve biz o maçların tümünde sahadan galibiyetle ayrıldık.  Umarız Doğanay hocamız Bayburt Özel İdarespor maçında da uğurlu gelir ve onunla maç kazanma alışkanlığımız devam eder:))

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN