Somaspor Ölüm Grubunda!

Somaspor Ölüm Grubunda!

2021-2022 Futbol Sezonu TFF 2.Lig’in gruplarında yer alacak 39 takım dün yapılan kura çekimi ile belirlendi.

TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, Kırmızı Grup‘ta 20, Beyaz Grup’ta 19 takım yer alıyor.

Şampiyon Somaspor 2.Lig Kupasını aldı

Kırmızı Gruptayız

Geçtiğimiz sezon 3. Lig 3.grupta şampiyon olarak 2. Lig’e çıkma başarısı gösteren İlçemizin takımı Somaspor, 20 takımın yer aldığı Kırmızı Grup’ta mücadele edecek. Otoritelerin görüşüne göre Beyaz Grup’a göre çok daha zor olan; geçen sezon 1. Lig’den düşen Ankaraspor’un yanında Hekimoğlu Trabzon, Sakaryaspor, Çorumspor, Bodrumspor, Silahtaroğlu Vanspor, Sarıyer ve ilimiz takımlarından Turgutluspor’unda yer aldığı ölüm grubundayız!

Burhanettin Basatemür, Zoru Severiz

‘’Basatemür, Zoru Severiz’’

Somaspor’un başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür, grup kuralarını değerlendirdi. Kırmızı grup için zor bir gruba düşmelerine rağmen zoru seven bir takım olduklarını belirtti.

Basatemür şöyle devam etti: ‘’Öncelikle grubumuz hayırlı olsun. Gerçekten zor bir gruba düştük. Ancak biz Somaspor olarak zaten zoru seviyoruz. Kağıt üzerinde para harcayan ve çok fazla transfer yapan 7~8 kulüp var. Bodrumspor, Ankaraspor, Çorum, İnegöl, Sakarya, Bayburt, Afyon, Diyarbakır ve Hekimoğlu Trabzon gibi.
Sayı bir hayli fazla. Ancak futbol sahada oynanıyor ve orada kazanılıyor. Bizim önceliğimiz kendi takımımız ve yapacaklarımız.’’dedi.

Kırmızı Grupta Yer Alan Takımlar

İşte Kırmızı Grupta Yer Alan Takımlar

1-Somaspor
2-Sarıyer
3-Çorum Fk
4-Inegölspor
5-Ankaraspor
6-Turgutluspor
7-Afjet Afyonspor
8-Bodrumspor A.Ş.
9-Ergene Velimeşe
10-Sakaryaspor A.Ş.
11-Serik Belediyespor
12-Niğde Anadolu Fk
13-Sivas Belediye Spor
14-Adıyaman 1954 Spor
15-Diyarbekir Spor A.Ş.
16-Hekimoğlu Trabzon
17-Etimesgut Belediyespor
18-Bayburt Özel İdare Spor
19-Kahramanmarasspor A.Ş.
20-Silahtaroğlu Van Spor Fk

Karşılaşmalar 4-5 Eylül 2021 tarihinde başlayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN