Somaspor-Niğde Anadolu FK Maç Fotoları (2)

Somaspor-Niğde Anadolu FK Maç Fotoları (2)

Somaspor-Niğde Anadolu FK maç fotoğrafları (Part 2)

TFF 2.Lig Kırmızı Grup‘un ilk haftasında evinde Niğde Anadolu FK‘yı konuk eden Somaspor, İbrahim Ak’ın atılmasıyla 40 dakika eksik oynamasına rağmen sergilediği pozitif nitelikli futbol ve attığı tek golle maçı 1-0’lık skorla kazanarak geçen sezondan kalma iç saha alışkanlığını sürdürdü.

 

Soma Atatürk Stadı’nda Somaspor ile Niğde Anadolu FK arasında oynanan karşılaşmanın daha önce ilk Part 100 adet fotoğraflarını şurada yayınlamıştık. Bu gün ise ikinci partına ait 90 adet fotoya aşağıdan, maçın geniş detaylarına ise buradan bakabilirsiniz..

 

Bağlantılı Haberler

Somaspor-Niğde Anadolu FK Maç Resimleri ( Part 2)
26 Yıl Sonra Alınan Galibiyet Çok Anlamlıydı
Somaspor-Niğde Anadolu FK Maç Resimleri ( Part 1)
Maç Sonu Sevinen Basatemür, Üzülen Güraçar Oldu
Somaspor 1-0 Niğde Anadolu FK
Erman Güraçar Eski Takımına Karşı
Basatemür Niğde Maçı Öncesi Konuştu
Niğde Anadolu FK Maç Önü
Başkandan Niğde Maçı Öncesi Mesaj
Niğde Anadolu FK Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Niğde Anadolu FK Maçının Hazırlıkları Başladı

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN