Somaspor-Muğlaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Somaspor-Muğlaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) yükselme grubu maçlarını yönetecek hakemleri atadı.

 

2.lige yükselme play-off karşılaşmasında 23 Temmuz Perşembe günü Gloria Sports Arena’da Somaspor ve Muğlaspor arasında seyircisiz oynanacak karşılaşmayı Kocaeli Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Alper Çetin yönetecek.

Çetin’in yardımcılıklarını ise; Cem Özbay (Kocaeli), Murat Altan (İstanbul) ve dördüncü hakem Sait Tuzcu (Kocaeli) yapacak.

Aynı zamanda Öğretmen olan ve en son İstanbulspor-Hatayspor 1.lig maçını yöneten orta hakem Alper Çetin, yardımcıları Cem Özbay ve Murat Altan ilk defa takımımızın maçında görev alacak.



sait tuzcu

Karşılaşmanın dördüncü hakemi Sait Tuzcu ise (yukarıda görselde yer alan orta hakem) 13.09.2014 tarihinde Bölgesel Amatör Lig maçında iki Soma takımı Somaspor-Sotesspor maçında orta hakem olarak görev yaptı. Somaspor’un cezası nedeniyle Bergama’da oynanan karşılaşmayı Somaspor Ersin Aksaç ve Fevzican Bozkuş’un golleriyle 2-0 kazanmıştı. Sait Tuzcu, Sotesspor’dan Okan Şen’e kırmızı kartını çıkarmıştı.(maçın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz)

23 Temmuz Perşembe günü Saat 20:00’de Glorıa Sports Arena Tesislerinde oynanacak karşılaşmayı A-Spor canlı yayınlayacak.



YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN