Somaspor, Modafen Maçına Hazır.

Somaspor, Modafen Maçına Hazır.

Somaspor, ilk yarının son maçında evinde karşılaşacağı Modafen maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı..

TFF Tesislerinde , Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, antrenörler Oktay Çabuk ve Gökmen Çalışkan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik toplantı yapıldı. Antrenmanda ise oyuncular, ısınma, 5×2, pas ve şut çalışması son bölümü ise Modafen maçında uygulanacak taktiksel çalışma ile sona erdi. Antrenman boyunca oyuncuların istekli neşeli oldukları gözlendi.

Siyah-beyazlı ekipte hafif sakatlığı bulunan kaptan Üzeyir Ergün, sakatlıkları devam eden Hayri Mert Yomralıoğlu ve Erkul Küçük antrenmana katılmadı.


BURHANETTİN BASATEMÜRBasatemür, ”Tek Hedefimiz Maçı Kazanmak”

Antrenman öncesi soruları cevaplayan Burhanettin Basatemür, lige galibiyetle başladıklarını ve galibiyetle bitirmek istediklerini söyledi.

Basatemür, “Pazar günü Modafen ile ligin ilk yarısının son maçına çıkacağız. Galibiyet ile başladığımız ilk yarıyı inşallah galibiyet ile kapatmak istiyoruz. Bunu başarabilmek için her zaman olduğu gibi bu maçta da elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Bundan önce yaptığımız olumlu yada olumsuz hiçbir şeyi düşünmeden sadece bu maça konsantre olmamız gerekiyor.Tek hedefimiz oda bu maçı kazanmak. Elbette zor olacak ancak bugüne kadar hep böyle oldu ve biz takım olarak buna hazırız. Yeni ve genç bir takımız,iniş çıkışları mızın olması da normal. Bunu tüm taraftarlarımızın büyük bir olgunluk ve hoşgörüyle karşılaması gerçekten takdir edilecek bir durum. Onlardan isteğimiz bu maçta da güçlü bir şekilde takımlarına destek olmaları. Bugüne kadar olduğu gibi.
İnşallah hep beraber bunu başarırız ve hep beraber seviniriz.’dedi.

MEHMET UYSALMehmet Uysal, ”Sezonu Golle Açtım, Golle Kapatmak İstiyorum”

Sezona deplasmanda oynanan Halide Edip Adıvarspor maçında golle başlayan ve şuana kadar oynadığı 16 maçta rakip fileleri 11 kez havalandıran Mehmet Uysal, kapanışı da golle yapmak istiyor..

Hafta içindeki antrenmanlarda oldukça istekli ve arzulu olan yetenekli golcü, Modafen maçı öncesinde taraftarlarına gol sözü verdi.

İlk yarının son maçını 3 puanla kapatmak istediklerini ifade eden Mehmet Uysal, “Modafen maçında takım olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ekip olarak bu maça odaklandık. Önce bizlere güvenen ve desteklerini esirgemeyen Soma halkı için oynamak zorundayız. Elimizden geleni yapacağız. İki haftalık suskunluğumu bu maçta bozup, golle açtığım sezonu golle kapatmak istiyorum.” dedi.

Maçı Raşit Yorgancılar Yönetecek.

15 Aralık Pazar günü saat 13:30’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Konya Bölgesi Klasman hakemi Raşit Yorgancılar yönetecek. Yorgancılar’ın yardımcılıklarını ise Kerem İritangil (Antalya) ve Mustafa Güçer (Antalya) yapacak. Maçın 4.hakemliğini ise Hakan Yurtseven (Antalya) üstlenecek..
SOMASPOR






















































Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN