Somaspor Maç Saatini Bekliyor..

Somaspor Maç Saatini Bekliyor..

Somaspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in 2. haftasında Orhangazi Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Linyit Stadında yaptığı antrenmanla tamamladı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Teknik Direktör Mustafa Bahadır yönetiminde saat 15:00’de başlayan antrenman yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü.
Isınma ve 5’e 2 pas çalışmasıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde Orhangazi Belediyespor maçında uygulanacak taktik çalışması gerçekleştirildi.
Siyah-beyazlılar, antrenmanın sonunda karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak, TFF Soma Belediye Spor Tesislerinde kampa girdi.

Bilindiği üzere; 30 Eylül Pazar günü Soma Atatürk Stadında oynanacak maçın başlama saati 15:00 Karşılaşmayı İzmir Bölgesi hakemlerinden Fatih Tokail yapacak. Tokail’in yardımcılıklarını ise; Çağrıcan Pazarcıklı ve Tolga Okumuş yapacak. Ecren Koç ise dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.
GÖKHAN SİPKİ, HEYECANLI
Geçen sezon Fatsa Belediyespor’dan kalan bir maçlık cezası nedeniyle, Ayvalıkgücü Belediyespor maçında forma giyemeyen Gökhan Sipki, yarın oynanacak Orhangazi Belediyespor maçında takımla beraber sahadaki yerini alacak. Tecrübeli oyuncu, siyah-beyazlı takıma transferinden dolayı çok mutlu olduğunu, geçen sezon Fatsa Belediyespor ile yaşadıkları şampiyonluğu bu sezonda Somaspor formasıyla yaşayacaklarını belirtti.
COŞKUN VE OĞULCAN GALİBİYETTEN EMİN
Yarın oynanacak maç öncesinde taraftarlara galibiyet sözü veren Coşkun Kılıç ve Oğulcan Aktaş, siyah-incilerden 90 dakika boyunca takıma destek vermeleri çağrısını yaptılar..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN