Somaspor Lider Turgutluspor Diş Geçiremedi

Somaspor Lider Turgutluspor Diş Geçiremedi

Somaspor U-19 takımı evinde konuk ettiği Turgutluspor U-19 takımına 3-1 mağlup oldu.

Bölgesel Gelişim Ligi U-19 Akademi Ligi’nde Somaspor U-19 takımı evinde grup lideri Turgutluspor U-19 takımına öne geçtiği karşılaşmada 3-1’lik skorla mağlup oldu.

12 Şubat Cumartesi günü Soma Linyit Stadı’nda oynanan karşılaşmada Siyah-Beyazlı takımın golünü 25.dakikada Emre Doğan atarken, konuk takım Turgutluspor U-19 takımının gollerini ise 48.dakikada Berkant Kanık, 82.dakikada  Sefa Gültekin ve 90+4.dakikada Atacan Büyükeke kaydetti. Turgutluspor’dan Yunus Emre Atsız Somaspor’dan ise Berke Özçelik’in topları direkten döndü.

Grupta 15.hafta sonunda Somaspor galibiyeti ile 30 puana yükselen Turgutluspor liderliğini sürdürürken, 6 puanda kalan Somaspor son sırada yer aldı.

NOT:Karşılaşmaya ait fotolar ilerleyen saatlerde ”Foto Galeri” bölümüne yüklenecektir.

SOMASPOR-TURGUTLUSPOR-U-19-MAÇI

Geceyle gündüz gibiydik!

Bölgesel GelişimU-19 Ligindeki temsilcimiz Somaspor, lider Turgutluspor karşısında oyunun özellikle ilk yarısında mükemmel bir futbol karakteri ortaya koydu.
Ligdeki bulunduğu konum itibari ile maça büyük hava ile çıkan Turgutluspor karşısında ilk yarıdaki üst düzey mücadelelerini birde golle süsleyerek soyunma odasına 1-0 önde girdiler. Ancak rakipleri eksikte olsa da büyük takım olma özelliğini sahaya çok iyi yansıtarak maçtan 3-1 galip ayrıldı.



Mehmet Alp Durhan

Alp başarılı maç oynadı.

Somaspor U-19 takımının kalecisi Alp Durhan, rakiplerine 3-1 mağlup olmalarına rağmen yaptığı yüzde yüz kurtarışlarla farkın daha da açılmasını önledi.

Lider eksik olmasına rağmen kazanmasını bildi.

Somaspor karşısında maça kötü başlayan Turgutluspor U-19 takımı, 25.dakikada Emre Doğan’ın kafayla attığı golle hem geriye düştü hem de 39.dakikada Osman Efe Uzun’un kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Kasaba ilk yarıdaki bu olumsuzluklar neticesinde soyunma odası 1-0 geride girdi. Kenar yönetiminin dokunuşlarıyla ikinci yarıya fırtına gibi başlayan kasaba’lı gençler, önce Berkan Kanıt ile beraberliği sonrasında ise 82.dakikada Sefa Gültekin’in golüyle  2-1 öne geçtiler. Sahada 10 kişi kalmalarına rağmen futbolun gereksinimlerini harfiyen yerine getiren Turgutluspor U-19 takımında son sözü 90+4.dakikada attığı güzel golle Atacan Büyükeke söyledi:1-3



Atacan Büyükeke maçın kaderini değiştirdi 

Atacan Büyükeke maçın kaderini değiştirdi.

Turgutluspor’da oyuna ikinci yarıda dahil olan Atakan Büyükeke bizleri büyüledi. Klas bilek hareketleri, yeteneğine oyun zekasına 5 yıldız. Takıma sağladığı katkı çok güzel. Önde oynamasına rağmen bir çok pozisyonda kademeye girip top kazanması ve uzatma bölümünde attığı güzel gol aklımıza (Hocaları bu adamı neden ilk on birde oynatmıyor?” sorusunu getirdi.

Somaspor U-19 1-3 Turgutluspor U-19

Somaspor U-19 1-3 Turgutluspor U-19

STAD:Soma / LİNYİT
HAKEMLER:Sefa Sabancı-Altay Akkaynak-H.Barkın Börekçi(4.hakem Ramazan Boz)
SOMASPOR:Alp-Özcan-Dursun-Alperen-Cengizhan-Barış-Ceyhun-Emre-Berke-Özkan-Ali
YEDEKLER:M.Efe, M.Alnıdelik, Hasan, Taha, Efe, Şahan, Mert
TEKNİK SORUMLU: ?

TURGUTLUSPOR:Eren-Mert-Alperen-Sefa-Emre-Ali-Berkant-Yunus-Ozan-Osman-Hüseyin
YEDEKLER:Selahattin, Atacan, Tefik, Berat, Volkan, Erkut, Gökhan, M.Emir, M.Emre
TEKNİK SORUMLU:Tufan Saraç
KIRMIZI KARTLAR: dk.39 Osman Efe Uzun (Turgutluspor)
GOLLER:dk. 25 Emre Doğan (Somaspor), dk.48 Berkant Kanık, dk.82 Sefa Gültekin, dk.90+4 Atacan Büyükeke (Turgutluspor)

NOT:Karşılaşmaya ait fotolar ilerleyen saatlerde ”Foto Galeri” bölümüne yüklenecektir.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN