Somaspor, Kupa ve Lige Kadar 3 Maç Oynayacak..

Somaspor, Kupa ve Lige Kadar 3 Maç Oynayacak..

Afyon’da gerçekleştirdiği 2.etap çalışmalarını Karşıyaka ve Uşakspor‘la oynadığı hazırlık maçlarıyla tamamlayıp, ilçeye dönüş yapan Somaspor, Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur Eleme maçı ve 1 Eylül’de başlayacak yeni sezona hazırlık kapsamında 3 tane daha hazırlık maçı oynayacak..

Çalışmalarını Teknik direktör Burahnettin Basatemür nezaretinde Soma Belediye TFF Tesislerinde sürdüren siyah-beyazlılar;
09/08/2019 Balıkesir’de Balıkesirspor
16/08/2019 Soma Atatürk Stadında Turgutluspor
18/08/2019 Soma Atatürk Stadında Manisaspor olmak üzere 3 karşılaşma ile kupa ve lig maçları için hazırlıklarını tamamlamaya çalışacak..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN