Somaspor Kulübünden Açıklama Geldi

Somaspor Kulübünden Açıklama Geldi

3.Lig 3.Grupta 7.hafta sonunda 5 galibiyet ve 2 beraberlikle 17 puan toplama başarısı gösteren Somaspor’da, Türkiye Kupasında Kahramanmaraşspor ile yarın oynanacak maç öncesi peşinat ve taksitlerini alamayan futbolcuların yaptığı protesto damga vurmuştu..

Söz konusu durumla ilgili Somaspor Yönetim Kurulu adına kulüp başkanı Mustafa Aydın’dan açıklama geldi.

Aydın’ın açıklaması aynen şöyle;

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

”Dün bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya ağlarında ‘’Somaspor’da futbolcular idmana çıkmadı’’ haberi ile alakalı bir açıklama yapma gereği hasıl olmuştur.

Hepimizin bildiği bir pandemi süreci yaşıyoruz. Bu süreç doğal olarak futbol ekonomisini negatif yönde etkiledi. Somaspor kulübü olarak bu süreci en az hasarla atlatmak için yoğun çabalar sarf ettik. Sahada başarı ile mücadele eden bir takım oluşturduk. Bütün sporcularımızın ve teknik heyetimizin bu mücadelesi takdire şayandır.

Sezon başında TFF’nin kulüplere gönderdiği kaynağı daha alamadık hiç bir kulüp almadı orda da bir takım sıkıntılar var. TFF’den hak edişimizin gelmemesi ödemelerde bir takım gecikmeler yaşanmasına sebep oldu.



Somaspor büyük bir camia ve kulüptür. Kulübümüzde kimsenin bugüne kadar alacağı kalmamıştır. Her bir sporcumuzun alacağı kuruşuna kadar ödenecektir. Sporcu kardeşlerimiz saha da mücadeleye devam edecek biz de onların alacaklarının ödenmesi için çaba sarfedeceğiz. Sıkıntı kısa sürede çözülecektir.

İlçemizde faaliyet gösteren ülkemizin medarı iftiharı enerji ve maden firmalarından destek alıyoruz, sağ olsunlar, kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Yalnız Somaspor bu şehrin bir markasıdır, bu markanın yaşatılması için büyük enerji şirketlerimizin daha fazla destek vermesi elzemdir. Yarın oynayacağımız Ziraat Kupası Kahramanmaraşspor mücadelesinde takımımıza başarılar diliyorum.”ifadeleri kullanıldı.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN