Somaspor-Kastamonuspor Maçını Yücel Büyük Yönetecek

Somaspor-Kastamonuspor Maçını Yücel Büyük Yönetecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.haftasında oynanacak maçların hakemleri belli oldu. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre; Somaspor-Kastamonuspor maçını Yücel Büyük yönetecek.

Bu maçla beraber 89.maçına çıkacak Yücel Büyük‘ün yardımcılıklarını Kenan Özcan ile Volkan Kaan Topal yapacak. Öte yandan 4. hakemlik görevini ise Yakup Bakır üstlenecek.

Somaspor-Kastamonuspor maçının hakemi Yücel Büyük

Yücel Büyük’le 4.Randevu

Karşılaşmanın orta hakemi Yücel Büyük daha önce Somaspor’un 3 maçını yönetti. İşte Büyük’ün yönettiği maçlar:

20-21 3L Somaspor 3-1 23 Elazığ FK
21-22 2L Somaspor 2-1 Serik Belediye
22-23 2L Düzcespor 3-3 Somaspor

Ligde 25.hafta sonunda Kastamonuspor 48 puanla üçüncü, Somaspor ise 36 puanla sekizinci sırada yer alıyor. 18 Şubat Pazar günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati14.00

Bağlantılı haberler

Somaspor-Kastamonuspor
Namağlup Ünvanımızı Gazi Stadında Bıraktık!
Kastamonuspor-Somaspor Maç Önü
Kastamonuspor-Somaspor Maçını Hakan Ülker Yönetecek.

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN