Somaspor Karşıyaka Maçının Golleri (VİDEO)

Somaspor Karşıyaka Maçının Golleri (VİDEO)

Misli com 3.Lig temsilcimiz lider Somaspor, 21 Mart Pazar günü kendi sahasında oynadığı maçta Karşıyaka’yı 4-1 mağlup etti.

Rakibi karşısında özellikle ikinci yarıda mükemmel bir futbol karakteri ortaya koyarak Melih Şencan, Muhammed Öztürk, Nurettin Çağlar ve Umut Koray Öz’ün golleriyle maçı farklı kazanan ”Dumanlı Kentin Puslu Çocukları” en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkararak hedefine emin adımlarla yürümeyi sürdürdü.

İşte o güzel maçın önemli anları ve golleri..





Bağlantılı Haber;

Mutlu Sonla Taçlandırmaya Az Kaldı
Somaspor 4-1 Karşıyaka
Somaspor, Karşıyaka Hazırlıklarını Tamamladı
Karşıyaka Maçı Öncesi 4 Oyuncu Sınırda
Karşıyaka Maçı Tolga Sancak’ın
Lider, Karşıyaka Hazırlıklarına Başladı
Mustafa Aydın, ”Mutluyuz, Gururluyuz
Şampiyonun Ayak Sesleri
Karşıyaka 0-1 Somaspor
Karşıyaka Fark Beklerken?
Somaspor Orta ve Şut Çalıştı
Karşıyaka Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN