Somaspor, Karşıyaka Hazırlıklarını Tamamladı

Somaspor, Karşıyaka Hazırlıklarını Tamamladı

3.Lig 3.Grup’un 27’inci haftasında Atatürk Stadı’nda 36 puanla 8.sırada yer alan Karşıyaka ile zorlu maça çıkacak Somaspor, bugün yaptığı ter antrenmanıyla hazırlıklarını tamamladı.

somaspor karşıyaka hazırlıklarıTFF Soma Belediye Tesislerinde Teknik Direktör Burhanettin Basatemür gözetiminde yağmur altında gerçekleşen antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayan Siyah-beyazlılar, kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.


Yönetim Antrenmanın Yakından Takip EttiYönetim Antrenmanı Yakından Takip Etti

Somaspor’da 10 Mart Çarşamba günü yapılan genel kurulda ikinci kez başkan olan Mustafa Aydın ve ekibi, takımın ter antrenmanında futbolcuları yalnız bırakmadılar.

Kulüp başkanı Mustafa Aydın’ın Karşıyaka maçı öncesi açıklamalarını ve antrenmandan görünümleri haberin  altında videodan yağmurun sesi eşliğinde izleyebilirsiniz:)

Dev Maçı Tolga Sancak Yönetecek

26.Hafta sonunda ligde 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 53 puan toplayarak lider durumda bulunan Somaspor ile, 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyetle elde ettiği 36 puanla sekizinci sırada yer alan Karşıyaka arasında oynanacak dev karşılaşmayı Trabzon Bölgesi Klasman hakemlerinden Tolga Sancak yönetecek.. Sancak’ın yardımcılıklarını ise Yiğit Çam, Ertan Değirmenci ve Burak Taş üstlenecek.

4 Oyuncumuz Sınırda!

Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, 3’er sarı kartı bulunan Nurettin Çağlar, Özcan Aydın, Muhammed Öztürk ve Umut Koray Öz, 27.hafta Karşıyaka ile  oynanacak maçta kart görmeleri halinde 28.hafta Batman Petrolspor deplasmanında cezalı duruma düşecekler.

Covit Test Sonuçları

19 Mart Cuma günü Türkiye Futbol Federasyonu protokolleri çerçevesinde Karşıyaka maçı öncesi Somaspor futbol takımına gerçekleştirilen rutin Covid-19 PCR test sonuçları NEGATİF çıktı.

Siyah-Beyazlılar Seriyi 19 Maça Çıkarmak İstiyor

Evinde oynadığı maçlarda en son 30 Kasım 2019 tarihinde Karacabey Belediyespor‘a 1-0 mağlup olan Somaspor, anılan tarihten buyana 18 maçtır evinde mağlup olmadı. Dumanlı kentin puslu çocukları Karşıyaka maçını da kazanıp yenilmezlik serisini 19 maça çıkarmak niyetinde..




27.Hafta Maçlarının Programı Şöyle:

Somaspor-Karşıyaka (1-0)
Çarşambaspor-Batman Petrol
Çatalcaspor-Şile Yıldızspor
Gölcükspor-Isparta 32 Spor
Yalovaspor-Osmaniyespor FK
Cizre Spor-Altındağ Spor
Elazığ Karakoçan FK-Erbaaspor
Arhavi Spor-İçel İdmanyurdu
Esenler Erokspor BAY

NOT:Bizi; Youtube Cekobax,  Facebook Soma’da Spor ve Instagram Cevsam adreslerimizden de takip edebilirsiniz..

 

SOMADASPOR SOSYAL MEDYA

Bağlantılı Haber;

Karşıyaka Maçı Öncesi 4 Oyuncu Sınırda
Karşıyaka Maçı Tolga Sancak’ın
Lider, Karşıyaka Hazırlıklarına Başladı
Mustafa Aydın, ”Mutluyuz, Gururluyuz
Şampiyonun Ayak Sesleri
Karşıyaka 0-1 Somaspor
Karşıyaka Fark Beklerken?
Somaspor Orta ve Şut Çalıştı
Karşıyaka Maçımızın Hakemleri Belli Oldu



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN