Somaspor, Karşıyaka Hazırlık Maçı

Somaspor, Karşıyaka Hazırlık Maçı

Lige hazırlık kapsamında çalışmalarını sürdüren Somaspor, hazırlık maçında Karşıyaka ile 3-3 berabere kaldı.

26 Aralık’tan itibaren ikinci devre hazırlıklarını TFF Soma Belediyesi Tesislerinde gerçekleştiren siyah-beyazlı takımımız, TFF 3.Lig takımlarından Karşıyaka ile oynadığı hazırlık maçıyla 7 günlük ilk etap kampı tamamladı. Birinci etabın ardından 1 gün izin yapacak siyah-beyazlılar, ikinci etap çalışmaları için 2 Ocak Pazartesi günü tesislerinde toplanarak hazırlıklarını sürdürecek.

Burhanettin Basatemür önderliğindeki ekibimiz, geride kalan bir haftalık dilimde ilk olarak 30 Aralık’ta genç oyuncuların ağırlıkla olduğu kadrosuyla Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Kırkağaç Acar İdmanyurdu takımına 2-1 mağlup oldu.

Bugünkü rakip Karşıyaka idi

Siyah-beyazlılar, eski yılın son hazırlık maçında Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Atatürk Stadı’nda oynanan mücadele de 3-3 beraberlikle tamamlandı. Siyah-beyazlılar sahaya Tunay-Eray-A.Mer-K.Kurt-Mustafa-Oğuzhan-Erdem-Yılmaz-Yunus Tursun-Can ve Emrecan on biri ile çıktı. Somaspor ilk yarıyı 18.dakikada Yusuf Tursun ve 39.dakikada Yılmaz Ceylan‘ın golleriyle 2-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür tüm  oyuncularına da şans verdi.  İkinci yarıya hızlı başlayan Karşıyaka, 47.dakikada Ali Say‘ın golüyle farkı bire indirdi:2-1

67.dakikada Somaspor’dan Kadir Karış‘ın ”alda at” dediği topu Çankaya Belediyespor’dan yeni transfer Güney Sağır filelere gönderdi:3-1

Karşıyaka 73.dakikada Barış Çelik, 74.dakikada ise Fatih Taşdelen‘in penaltıdan attığı gollerle 3-3 beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma atılan karşılıklı gollerle 3-3 beraberlikle sonuçlandı. NOT:Karşılaşmaya ait fotolara haberin en alt kısmından bakabilirsiniz! Ayrıca bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz!

 







Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN