Somaspor-Kahramanmaraşspor Maç Önü

Somaspor-Kahramanmaraşspor Maç Önü

Her şey futbol değil.!  Maç yazısını hazırlarken Soma Linyitspor ve Soma Sotesspor’un eski amigosu Mustafa Karadağ’ın muhterem eşi, Uğur ve Furkan Karadağ kardeşlerimizin muhterem validesi Arife Karadağ’ın genç yaşta vefat haberini aldık. Buradan bir kez daha Merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz. Somamızın ve spor camiamızın başı sağ olsun…

Geçen haftaki Serik Belediyespor maçı önce umutluyduk. Ben ve benim gibi bir çok Soma’lı spor sever, Siyah-İnciler Taraftar Grubunun her maç olduğu gibi o maçta da büyük fedakarlık örneği sergileyerek maçı cep telefonundan canlı yayınından takip etme fırsatı bulduk. 90 dakika etkili olduğumuz maçtan şurada maç sonu teknik direktörümüz Burhanettin Basatemür’un dediği gibi ”Beraberliğe üzüleceğimi maçtan puansız ayrılmak fazlasıyla üzdü bizi” Evet, her takımın sezon içerisinde muhakkak inişli-çıkışlı bir dönemi vardır. Bizler Somaspor’un inişli-çıkışlı form grafiğinin geçici olduğunu düşünüyoruz. Önemli olan yaşanan puan kayıplarından, alınan mağlubiyetlerden ders çıkarabilmek.
SUAT GÜNDOĞAN
Galip gelip 10.haftaya rahat girmek isteyen Somaspor’un 9.haftadaki rakibi Edeler diyarının takımı Kahramanmaraşspor..

Kahramanmaraşspor sezona çok kötü bir başlangıç yaptı. Oynadıkları sekiz maçtan mağlubiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar’da moraller çok bozuk. Geçtiğimiz sekiz haftada sadece üç gol sevinci yaşayan Edeler, ağlarında 23 gol gördü.
Güneydoğu Anadolu bölgesi ekibi kötü gidişatına son vermek için bizim maçta reaksiyon göstermek zorunda. Yoksa kalan süreçte sıkıntıları bir hayli artacak. İlginçtir 2.920.000 euro değerindeki Maraşspor, 733.000 euro değerindeki takımımız Somaspor’dan daha kötü durumda!

Bize döndüğümüzde  yenisi olduğumuz lig’in ilk 2 haftasını 6 puanla kapatan ve kamuoyuna güzel mesajlar veren Somaspor’un, 4, 6 ve 7.haftalarda oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar açıkçası bizleri karamsarlığa itmişti. Hele ki yazının başında belirttiğim gibi Serik Bld.Spor maçında iyi oynayıp ta 90+4’de yediğimiz gol bütünden taraftarımızın keyiflerini kaçırmıştı.  Bu kötü gidişe dur demek isteyen siyah-inciler, Kahramanmaraşspor maçında alınacak galibiyetle hem özgüven hem de taraftarının gönlünü almak istiyor. Sarı kart cezalısı Ali Akkuş yok!

Sercan Yılmaz

Düdük Mehmet Türkmen’in

23 Ekim Cumartesi günü saat 13:00’de Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak Somaspor-Kahramanmaraşspor maçını İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Mehmet Türkmen yönetecek.
Karşılaşmada Hakem Türkmen’in yardımcılıklarını yine İstanbul Bölgesi’nden klasman yardımcı hakemleri Efe Kurtuluş ve Ozan Burak Akduman yapacak.

Mücadelede 4. Hakem olarak ise İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Sercan Yılmaz görevlendirildi.

Karşılaşmanın hakem triosundan orta hakem Mehmet Tükmen ve dördüncü hakem Sercan Yılmaz bizlere aşina olan iki isim. Bu iki isimle maalesef maç kazanamadık!

Orta hakem Mehmet Türkmen 3.Lig 3.Grup 5.hafta maçında Medicalpark Batman Petrolspor A.Ş ile deplasmanda oynayıp 2-0 mağlup olduğumuz maçta düdük çalmıştı. Türkmen o maçta takımımız aleyhine birde penaltı çalmıştı.

Maçın dördüncü hakemi Sercan Yılmaz ise (fotoda orta hakem) 3.Ligde Pazarspor ile evimizde oynadığımız ve 3-2 mağlup olduğumuz maçta gösterdiği yanlı yönetimle büyük tepki toplamıştı. (buradan bakabilirsiniz)

SOMASPOR LOGOÖzetle; Önümüzde her ne kadar puan sıralamasında altımızda olsa da kolay gibi görünen ancak zorlu bir karşılaşması var.  O sebepten Serik Belediyespor mağlubiyetini bir uyarı olarak değerlendirmeli, bu maçtan ders çıkarmalı ve tamamen yarınki maça odaklanmalıyız. İki takımın da çıkış arayacağı mücadelede umarım kazanan ve maç sonu gülen biz oluruz. SİYAH-BEYAZ DEVAM..

Bağlantılı Haberler

Basatemür Maraşspor Maçını Değerlendirdi
Kahramanmaraşspor Maç Resimleri
Bu Galibiyet Bize İlaç Gibi Geldi
İlk Değerlendirme K.Maraşspordan Geldi
Somaspor 2-0 Kahramanmaraşspor
Kahramanmaraşspor Maç Önü
K.Maraşspor Maçımızı Mehmet Türkmen Yönetecek
Kahramanmaraşspor 2-0 Somaspor
Her Şeye Rağmen
Kulüpten Açıklama Geldi
Kupa Maçı Öncesi Şok Gelişme!
Kahramanmaraşspor Mesaisi Başladı
K.Maraş Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Rakibimiz Kahramanmaraspor Oldu
1928 Bucaspor 0-1 Somaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN