Somaspor-K.Maraşspor Maçının Hakemleri Açıklandı

Somaspor-K.Maraşspor Maçının Hakemleri Açıklandı

Somaspor’un 9.hafta evinde Kahramanmaraş ile oynayacağı maçı yönetecek hakemler belli oldu!

23 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’de Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak Somaspor-Kahramanmaraşspor maçını İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Mehmet Türkmen yönetecek.
Karşılaşmada Hakem Türkmen’in yardımcılıklarını yine İstanbul Bölgesi’nden klasman yardımcı hakemleri Efe Kurtuluş ve Ozan Burak Akduman yapacak.

Mücadelede 4. Hakem olarak ise İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Sercan Yılmaz görevlendirildi.

Bizlere Aşina İki İsim

 

Karşılaşmanın hakem triosundan orta hakem Mehmet Tükmen ve dördüncü hakem Sercan Yılmaz bizlere aşina olan iki isim. Bu iki isimle maalesef maç kazanamadık!

Orta hakem Mehmet Türkmen 3.Lig 3.Grup 5.hafta maçında Medicalpark Batman Petrolspor A.Ş ile deplasmanda oynayıp 2-0 mağlup olduğumuz maçta düdük çalmıştı. Türkmen o maçta takımımız aleyhine birde penaltı çalmıştı.

Maçın dördüncü hakemi Sercan Yılmaz ise 3.Ligde Pazarspor ile evimizde oynadığımız ve 3-2 mağlup olduğumuz maçta gösterdiği yanlı yönetimle büyük tepki toplamıştı. (buradan bakabilirsiniz)

Bağlantılı Haberler;

Ali Akkuş Maraşspor Maçında Cezalı
K.Maraşspor 2-0 Somaspor
Her Şeye Rağmen
Kulüpten Açıklama Geldi
Kupa Maçı Öncesi Şok Gelişme!
Kahramanmaraşspor Mesaisi Başladı
K.Maraş Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Rakibimiz Kahramanmaraspor Oldu
1928 Bucaspor 0-1 Somaspor
SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN