Somaspor-İnegölspor Maçını Akbaş Yönetecek

Somaspor-İnegölspor Maçını Akbaş Yönetecek

Somaspor’un 6.hafta sahasında karşılaşacağı İnegölspor maçını İstanbul Bölgesi Klasman hakemlerinden Fevzi Erdem Akbaş yönetecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 11 puanla üçüncü sırada yer alan Somaspor, 6.hafta karşılaşmasında Soma Atatürk Stadı’nda 1 puanla tehlike çemberinin içerisinde yer alan İnegölspor’u konuk edecek.

1 Ekim Pazar günü saat 16:00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Somaspor-İnegölspor maçını Fevzi Erdem Akbaş yönetecek. Akbaş’ın yardımcılıklarını ise; Berkay Salman ve Ali Gün yapacak. Maçta dördüncü hakem ise Yalçın Taşkınfurat olacak.

Fethiyespor-Somaspor Karşılaşmanın Hakemi Berkay Erdemir

Somaspor-İnegölspor maçının hakemi Fevzi Erdem Akbaş ile, 4.kez

Somaspor-İnegölspor maçının orta hakemi Fevzi Erdem Akbaş daha önce üç kez Somasporumuzun maçında görev aldı. Akbaş’la ilk randevumuz 24 Eylül 2022 tarihinde Ankaraspor’u deplasmanda Emrecan Bulut,  Yusuf Türk ve Kenan Fakılı’nın golleriyle 3-0 mağlup ettiğimiz maçta oldu. Akbaş bu maçta orta hakem olarak görev yaptı.

Fevzi Erdem Akbaş ile ikinci randevumuz 19 Mart 2022 Cumartesi Bayburt İl Özel İdarespor ile oldu. 27.Hafta sahamızda karşılaştığımız ve sahadan 1-1’lik skorla ayrıldığımız Bayburt İl Özel İdarespor maçında 4’üncü hakem olarak yer aldı.

İnegölspor maçıyla 78’inci maçına çıkacak Akbaş’la son randevumuz ise; 16 Mayıs 2023 Pazar Bursaspor ile oldu. 37.Hafta deplasmanda karşılaştığımız ve sahadan; 36′ ve 67′ Emre Can Bulut, 45′ ve 85′ Mücahit Aslan ve 90+2.dakikada Kadir Karış‘ın attığı gollerle 5-3 galip ayrıldığımız maçta düdük çaldı.

3 OYUNCUMUZ KART SINIRINDA

Tunay ve Oğuzhan kart sınırında!

Somaspor’da İnegölspor maçı öncesi 3 sarı kart sınırında bulunan Tunay Meral ve Oğuzhan Ayaydın, Pazar günkü maçta kart görmesi halinde 7.hafta deplasmanda GMG Kastamonuspor ile oynayacağımız maçta cezalı duruma düşecekler.

İnegölspor hazırlıklar sürüyor

TFF Soma Belediye Tesislerinde, Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekibimizde, antrenman boyunca oyuncuların neşeli oldukları gözlendi.

Bağlantılı Haberler;

9.Haftayı Play-Off Potasında Tamamlamak Bizi Mutlu Etti

Takım Gerçekten Çok Güzel Futbol Oynuyor

İşte Özlenen Somaspor Bu

İnancın Zaferi Somaspor 3-1 İnegölspor
İnegölspor Hazırlıkları Tamamlandı
İnegölspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor 0-0 İnegölspor
İnegölspor Maçıyla Sezon Finalini Yapacağız
Tek Kelime İle Muazzam Oyun ve Sonuç
İnegölspor 0-1 Somaspor
İnegölspor Somaspor Maç Önü
İnegölspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku
İnegölspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN