Somaspor-İnegölspor Maç Önü

Somaspor-İnegölspor Maç Önü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 5.hafta sonunda 11 puanla 3.sırada yer alan Somaspor, 1 puanla son sırada yer alan İnegölspor’u misafir edecek.

1 Ekim Pazar günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak Somaspor-İnegölspor maçının başlama saati 16:00

Kolay gibi görünen zor maç!

5.Hafta sonunda 1 puanla ligin dibine demir atmalarından dolayı, kolay gibi görünen aslında zor bir maça çıkacağız.

İlk hafta Erzincanspor’a deplasmanda 1-0 oldular. İkinci hafta sahalarında Fethiyespor ile 0-0 berabere kalırken 3.haftayı bay geçtiler. Bordo-beyazlılar, bay dönüşü Kastamonuspor’a deplasmanda, Iğdır FK’ya ise kendi sahalarında aynı skorlarla 2-0 mağlup oldular.

Fatura Murat Yoldaş’a kesildi

İnegölspor yönetimi dört hafta sonunda elde edilen bir puandan dolayı teknik direktör Murat Yoldaş ile yollarını ayırdı. Takımın başına geçen sezonda İnegölspor’u çalıştıran, Beşiktaş teknik Direktörü  Şenol Güneş’in kardeşi Bahattin Güneş’i getirdi.

Kan değişikliği yeni bir motivasyon olabilir

Yıllarca futbol oynamış bir birey olarak, yaşanmış olumsuzlukların ardından yapılan ‘’kan’’ değişiklinin takımlara yeni bir motivasyon olduğunu çok iyi bilenlerdenim. O nedenle yukarıda belirttiğim gibi  ‘’kolay gibi görünen aslında zor bir maça çıkacağız’’ Tabi ki Burhanettin hocamız bunun farkında önlemini de ona göre alacaktır.

Maçın hakemi Fevzi Erdem Akbaş

1 Ekim Pazar günü saat 16:00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Somaspor-İnegölspor maçını Fevzi Erdem Akbaş yönetecek. Akbaş’ın yardımcılıklarını ise; Berkay Salman ve Ali Gün yapacak. Maçta dördüncü hakem ise Yalçın Taşkınfurat olacak.

Fevzi Erdem Akbaş ile 4.kez

Somaspor-İnegölspor maçının orta hakemi Fevzi Erdem Akbaş daha önce üç kez Somasporumuzun maçında görev aldı. Akbaş’la ilk randevumuz 24 Eylül 2022 tarihinde Ankaraspor’u deplasmanda Emrecan Bulut,  Yusuf Türk ve Kenan Fakılı’nın golleriyle 3-0 mağlup ettiğimiz maçta oldu. Akbaş bu maçta orta hakem olarak görev yaptı.

Fevzi Erdem Akbaş ile ikinci randevumuz 19 Mart 2022 Cumartesi Bayburt İl Özel İdarespor ile oldu. 27.Hafta sahamızda karşılaştığımız ve sahadan 1-1’lik skorla ayrıldığımız Bayburt İl Özel İdarespor maçında 4’üncü hakem olarak yer aldı.

İnegölspor maçıyla 78’inci maçına çıkacak Akbaş’la son randevumuz ise; 16 Mayıs 2023 Pazar Bursaspor ile oldu. 37.Hafta deplasmanda karşılaştığımız ve sahadan; 36′ ve 67′ Emre Can Bulut, 45′ ve 85′ Mücahit Aslan ve 90+2.dakikada Kadir Karış‘ın attığı gollerle 5-3 galip ayrıldığımız maçta düdük çaldı.

Tunay ve Oğuzhan kart sınırında!

Somaspor’da İnegölspor maçı öncesi 3 sarı kart sınırında bulunan Tunay Meral ve Oğuzhan Ayaydın, Pazar günkü maçta kart görmesi halinde 7.hafta deplasmanda GMG Kastamonuspor ile oynayacağımız maçta cezalı duruma düşecekler.

Sonuç olarak; Sahamızda oynamanın avantajını kullanarak, fırtına gibi başlayıp ilk 3 haftayı galibiyetlerle kapadığımız gibi İnegölspor maçıyla yeniden galibiyet serisi yakalamak en büyük arzumuz. SİYAH-BEYAZ DEVAM

Bağlantılı Haberler;

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN