Somaspor İnegölspor Hazırlıklarını Tamamladı

Somaspor İnegölspor Hazırlıklarını Tamamladı

Lig’de 8’inci hafta sonunda sahadan 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlikle ayrılan Somaspor, 9’uncu hafta maçında İnegölspor karşısına galibiyet parolasıyla çıkacak

2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Somaspor, ilk devrenin 9’uncu haftasına girilirken evinde İnegölspor ile yapacağı karşılaşmayı kaybetmeyerek haftayı 3 puanla kapatmayı hedefliyor.

Bu hedef doğrultusunda zorlu maçın hazırlıklarını bugün saat 12:00’da Atatürk Stadı’nda yaptığı ter antrenmanıyla tamamlayan siyah-beyazlılar, TFF Tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

somaspor hekimoğlu trabzon hakemlerDüdük Onur Bingöl’ün

9 Ekim Pazar günü saat 15:30’da Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Somaspor-İnegölspor maçını Ankara Bölgesi Klasman Hakemlerinden Onur Bingöl yönetecek. Bingöl’ün yardımcılıklarını Osman Baruk ve Recep Güneş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özer Özden olacak.

Onur Bingöl ile üçüncü randevu

Karşılaşmanın 33 yaşındaki orta hakemi, geçen sezon deplasmanda  Serik Belediyespor‘a 90.dakikada Furkan Yaman’ın ayağından yediğimiz golle 1-0 mağlup olduğumuz maçta orta hakem, 27 Temmuz 2020’de  Pazarspor ile oynadığımız 2.lige yükselme play-off final karşılaşmasında ise dördüncü hakem olarak görev yaptı.

Oğuzhan sarı kart sınırında

Takımda sakat olan Safa Ali Memnun ve Berkay Ekici 18 kişilik maç kadrosunda yer almazken, hafif sakatlıkları devam eden Emrecan ve Emre Balkı’nın durumları maç sabahı belli olacak. Öte yandan takım kaptanı Oğuzhan Yıldırım sarı kart sınırında bulunuyor. Sivas Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu ve Bayburt İl Özel İdare karşılaşmalarında sarı kart gören takım kaptanı Oğuzhan Yıldırım yarın oynayacağımız İnegölspor maçında sarı kart görmesi durumunda 10.hafta Anagold 24 Erzincanspor ile deplasmanda oynanacak müsabakada forma giyemeyecek.

İki takım arasındaki ilgili haber başlıklarına aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz..

Bağlantılı Haberler;

İnegölspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor 0-0 İnegölspor
İnegölspor Maçıyla Sezon Finalini Yapacağız
Tek Kelime İle Muazzam Oyun ve Sonuç
İnegölspor 0-1 Somaspor
İnegölspor Somaspor Maç Önü
Somaspor’da İnegölspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku
İnegölspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN