Somaspor İlk Transferini Forvet’ten Yana Kullandı

Somaspor İlk Transferini Forvet’ten Yana Kullandı

2.Lig Kırmızı Grupta Lig’in ilk yarısını 32 puanla 7.sırada kapatan Somaspor, devre arası ilk transferini forvet oyuncusundan yana kullandı.

Devre arasında mevcut kadrosundaki 8 oyuncusuyla yollarını ayıran Somaspor, ilk transferini 1461 Trabzon FK‘nın santrafor oyuncusu Abdülkadir Beyazıt ile gerçekleştirdi.

ABDÜLKADİR BEYAZIT

Eski adıyla Hekimoğlu Trabzon FK, yeni adıyla 1461 Trabzon FK’nın sezon başı Almanya’nın Bölgesel Ligi ekiplerinden Berliner AK takımından kadrosuna kattığı ve ikinci yarı Somaspor formasını giyecek Abdulkadir Beyazıt, 25 yaşında ve Berlin Almanya doğumlu.

1.83 boyundaki forvet oyuncusu 1461 Trabzon forması ile ikisi kupa maçı olmak üzere 15 maçın sekizinde ilk on birde sahaya çıktı. Ve bu 15 maçta bir gol kaydetti. Abdülkadir, 1461 Trabzon FK ile ligin 18.haftasında evimizde 3-0 galip geldiğimiz karşılaşmada yedek kulübesinde yer aldı ve oyuna girmedi. (Foto Abdülkadir Beyazıt’ın sosyal medya adresinden alınmıştır)

Öte yandan Siyah-beyazlılar hafta sonu oynayacağı Niğde Anadolu FK hazırlıklarına yarından itibaren kendi tesislerinde başlayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN