Somaspor, İlk Hazırlık Maçını Turgutluspor İle Oynadı

Somaspor, İlk Hazırlık Maçını Turgutluspor İle Oynadı

14 Ocak’ta başlayacak ligin ikinci devresine hazırlık kapsamında çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Somaspor, ilk hazırlık maçını Turgutluspor ile oynadı.

Siyah-beyazlı ekibimiz 3.Lig temsilcisi Turgutluspor ile bugün (perş) Atatürk Stadı’nda oynadığı hazırlık maçında sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı.

Teknik direktör Burhanettin Basatemür’ün tüm oyunculara yer verdiği ve antrenman havasında geçen maçta golleri 5.dakikada Turgutluspor adına Emre Çölaşan, Somaspor adına ise 52.dakikada Emir İkiz kaydetti.

Somaspor 2.hazırlık maçını Bergamaspor’la yapacak

Siyah-beyazlı ekibimiz lige hazırlık kapsamında ikinci maçını 7 Ocak Pazar günü TFF Soma Belediye Tesislerinde 3.Lig temsilcisi Bergamaspor ile oynayacak.

Haber:Atlas Elmas

Biz aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN