Somaspor, İlk Hazırlık Maçını Batman Petrolspor İle Oynadı

Somaspor, İlk Hazırlık Maçını Batman Petrolspor İle Oynadı

24 Temmuz’dan itibaren 1.etap kamp çalışmalarını Ankara Kızılcıhamam da sürdüren Somaspor, ilk hazırlık maçını Batman Petrolspor ile oynadı.

Siyah-beyazlı ekibimiz 3.Lig temsilcisi Batman Petrolspor ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Teknik direktör Burhanettin Basatemür’ün tüm oyunculara yer verdiği maçta Somaspor‘a Batman Petrolspor önünde galibiyeti getiren golleri; Oğuzhan Ayaydın, Osman Can ve Serkan Gölükçü kaydetti.

Basatemür, ”Oynanan futbol verimliydi”

Somaspor Teknik direktörü Burhanettin Basatemür, karşılaşma sonrası ”Rakibin genç oyuncuların ve yeni transferlerinin süre aldığından dolayı çok ölçü bir maç gözükmüyordu. Bizde 22 kişilik oyuncu kadromuzun tamamını oynattık. Her şeye rağmen oynanan futbol bizim için son derece verimliydi. İyi futbol oynadık. Ama dediğim gibi bu maç bizim için ölçü değildi. Daha çok Pazar günü oynayacağımız Amed Sportif maçı var. O maç daha bir ölçü olur bizim için.”dedi.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN