Somaspor Iğdır FK’ya Direnemedi 3-1

Somaspor Iğdır FK’ya Direnemedi 3-1

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 27. haftasında Somaspor deplasmanda karşılaştığı Iğdır FK‘ya 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Somaspor ligde 9.sıraya geriledi. Ev sahibi Iğdır FK ise bir maç eksiğiyle grubun gizli lideri olmayı sürdürdü.

Iğdır Şehir Stadı’nda oynanan maçta Alagöz Holding Iğdır FK’ya galibiyeti getiren golleri 14 ve 52.dakikalarda Mücahit Can Akçay, 33.dakikada Eyüp Akçan kaydetti. Somaspor‘un tek golünü ise 19.dakikada Hakan Öztürk attı.

Somaspor 28.haftayı bay geçecek

Iğdır maçıyla haftayı puansız kapatan siyah beyazlılar 28.haftayı bay geçecek, bay dönüşü ise Menemen FK’yı sahasında ağırlayacak. Iğdır FK ise 28.hafta maçını İzmir deplasmanında Menemen FK ile oynayacak.

İlk maçın kısa özeti

Somaspor, 8.hafta Soma Atatürk Stadı’nda oynanan maçın 5.dakikasında Tahir Babaoğlu ve 52.dakikada Halil İbrahim Sönmez’in penaltı golüne cevap veremeyince bu sezon ilk iç saha mağlubiyetini aldı. (Geniş detay ve fotolara 👉 şuradan bakabilirsiniz)

Iğdır FK 3-1 Somaspor

STAT: Iğdır Şehir
HAKEMLER: Süleyman Soyutürk-Bedirhan Soydemir-A.Osman Karaosmanoğlu (4.hakem A.Turhan Timuroğlu)
İĞDIR FK:Furkan-Hasan-Burak-Enes-Eyüp-Mesut-Berkan-H.İbrahim-Bekir-Süleyman-Mücahit
YEDEKLER:İsmet, Alperen, Hakan, Mehmet, Ali, Serkan, Caner, Enes, Yusuf, Mert
TEKNİK DİREKTÖR:Metin Diyadin

SOMASPOR:Tunay-Mahmut-Yasin-Erkan-Abdülkadir-Enes-Oğuzhan-Mücahit-Kenan-Kamil-Hakan
YEDEKLER: Yağızcan, Erdem, Yiğit, Murat, Yunus, Arda, Rıdvan, Ceyhun, Furkan, Ahmet
TEKNİK DİREKTÖR:Burhanettin Basatemür
KIRMIZI KARTLAR:Yok
SARI KARTLAR: Hasan Hatipoğlu, Burak Bekaroğlu, Mücahit Can Akçay (Iğdır FK)
GOLLER:dk.14 ve 52 Mücahit Can Akçay, dk.33 Eyüp Akçan (Iğdır FK), dk.19 Hakan Öztürk (Somaspor)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN