Somaspor-Iğdır FK Maçının Hakemi Belli Oldu

Somaspor-Iğdır FK Maçının Hakemi Belli Oldu

Somaspor’un 8.hafta sahasında Iğdır FK ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu. Maçı İzmir Bölgesinden Erdem Demirtaş yönetecek.

14 Ekim Cumartesi günü saat 15:30’da Atatürk Stadı’nda Somaspor-Iğdır FK arasında oynanacak karşılaşmayı İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Erdem Demirtaş yönetecek.

Somaspor-Iğdır FK maçıyla 58.müsabakasına çıkacak olan Demirtaş’ın yardımcılıklarını ise Mustafa Onur Özgenç ve Halil Tolgahan Demir üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Gürbüz.. Haberin üsteki ve alttaki görsellerinde Erdem Demirtaş’ın Salihli Belediyespor ile oynadığımız maçtaki görselleri yer almakta.

Erdem Demirtaş

2 Maçımıza çıktı

Karşılaşmanın 28 yaşındaki İzmir’li orta hakemi Erdem Demirtaş 2018-2019 Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup 18.haftasında, Atatürk Stadında konuk ettiğimiz Salihli Belediyespor’u Atalay Demirtaş ve Toma Tabatadze’nin golleriyle 2-0 mağlup ettiğimiz maçta dördüncü hakem.(Detaylara buradan bakabilirsiniz)

Demirtaş son olarak 5 Şubat 2022’de 2.Lig Kırmızı Grup 24. haftasında Ergene Velimeşespor deplasmanda Melih Şencan ve Mücahit Aslan’ın golleriyle 2-1 mağlup ettiğimiz maçta yine dördüncü hakem olarak sahada yer aldı.(Detaylara şuradan bakabilirsiniz)

SARI- KIRMIZI KARTLAR

Somaspor-Iğdır FK maçı öncesi Tunay ve Oğuzhan kart sınırında!

Somaspor’da Iğdır FK maçı öncesi 3 sarı kart sınırında bulunan Tunay Meral ve Oğuzhan Ayaydın, Cumartesi günkü maçta kart görmeleri halinde 10.hafta deplasmanda Menemen FK ile oynayacağımız maçta cezalı duruma düşecekler.

Bizi, somadaspor Facebook, cekobax Youtube ve cevsam Instagram sosyal medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN