Somaspor İçel İdmanyurdu Maçının VİDEO Görüntüleri

Somaspor İçel İdmanyurdu Maçının VİDEO Görüntüleri

Hedefe giden yolda tabi ki kötü gününde olabilirsin, her şeyi hiçbir zaman doğru yapıp sonuç alacaksın diye bir şey yok ama biz işimizi doğru ve arzulu yapalım, gerisi gelir.

Baktığımızda 29. hafta, doğru kurgu, arzu ve istek ve gelinen nokta. Ligin zirvesindesin en yakın rakibinle arandaki puan farkı beş… İşte aşağıdaki videoda bizi en yakın rakibimizle aramızdaki puan farkını beşe çıkaran o görüntüler..

NOT: Karşılaşmanın geniş detayları ve 300’e yakın fotoğraflar ilerleyen saatlerde sayfamızda yer alacak. Ayrıca bizi; Youtube Cekobax,  Facebook Soma’da Spor ve Instagram Cevsam adreslerimizden de takip edebilirsiniz..





Bağlantılı Haberler;

Somaspor 1-0 İçel İdmanyurdu
Somaspor da, İçel Maçı İçin Nefesler Tutuldu
İçel Maçını Tunç Özdemir Yönetecek
Somaspor, İçel Hazırlıklarına Başladı
Maç Kazanmak İçin Her Yol Mubah Değil!
Sadece Namağlup Ünvanımızı Kaybettik!
İçel İdman Yurduspor 1-0 Somaspor
İçel İdman Yurdu Hazırlıkları Tamamlandı
Zor ve Güzel Karşılaşma Olacak
İçel İdmanyurdu Maçına Tanıdık İki İsim

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN