Somaspor-İçel İdmanyurdu Maçının Hakemleri Belli Oldu

Somaspor-İçel İdmanyurdu Maçının Hakemleri Belli Oldu

Somaspor’un TFF 3.Lig 3.Grup 29.hafta maçında İçel İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşmanın hakemleri belli oldu.

31 Mart Çarşamba günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak ve 14.00’de başlayacak karşılaşmayı Kocaeli Bölgesi Klasman Hakemi Tunç Özdemir yönetecek. Özdemir’in yardımcılıklarını Cankut Gönenç (Kocaeli), Adem Mazlum Eskişehir) yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise  Habibe Kılıç (Bursa) olacak.


4.Hakem Hariç Diğerleri Aşina

Maçın orta hakemi Tunç Özdemir 30 Ekim 2016’da Alaçatıspor‘u deplasmanda Enes Yıldırım ve Murat Çağlar’ın golleriyle 2-1 mağlup ettiğimiz maçta düdük çaldı.

1.Yardımcı hakem Cankut Gönenç 29 Mart 2015’de Karabiga‘yı Fevzican Bozkuş, Ersin Aksaç ve Ahmet Gündoğdu’nun attığı gollerle 3-0 mağlup ettiğimiz maç ve  16 Aralık 2013’de Balıkesir Belediyespor’u Mert Tuğ, Metin Telle, Ahmet Yapıcı, Ömercan Aslan ve Besır Ndıaye’nin golleriyle 5-0 mağlup ettiğimiz maçlarda  1.yardımcı hakem olarak görev yaptı. Cankut Gönenç üstteki resimde solda (Somaspor 3-1 Karabiga maçı )

2.Yardımcı hakem Adem Mazlum bu sezonun ilk yarısında Elazığ Karakocan‘la deplasmanda oynayıp 1-1 berabere kaldığımız maçta 2.yardımcı hakem olarak görev aldı.

Maçın 4.bayan hakemi Habibe Kılıç ise ilk defa Somaspor’un maçında görev yapacak.
İki takım arasındaki alt başlıklara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz

Bağlantılı Haberler;

Somaspor, İçel Hazırlıklarına Başladı
Maç Kazanmak İçin Her Yol Mubah Değil!
Sadece Namağlup Ünvanımızı Kaybettik!
İçel İdman Yurduspor 1-0 Somaspor
İçel İdman Yurdu Hazırlıkları Tamamlandı
Zor ve Güzel Karşılaşma Olacak
İçel İdmanyurdu Maçına Tanıdık İki İsim

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN