Somaspor, İçel Hazırlıklarına Başladı

Somaspor, İçel Hazırlıklarına Başladı

TFF 3.Lig 3.Grup 29.hafta, kendi sahasında İçel İdmanyurdu  ile karşılaşacak Somaspor, bu maçın ilk hazırlığını bugün (c.tesi) gerçekleştirdi.

Dün az oynayan ve oynamayanların idman yaptığı, bugün ise Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde saat 16.00’da başlayan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından pas ve dar alan oyunları üzerine duruldu.


Antrenmanın başında tüm oyuncular ile sahada toplanan Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, Batman Petrolspor maçında yapılan hatalar ve Çarşamba günü oynanacak İçel İdmanyurduspor maçının önemine değindi.

Siyah-beyazlılar, İçel maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek..



Bağlantılı Haberler;

Maç Kazanmak İçin Her Yol Mubah Değil!
Sadece Namağlup Ünvanımızı Kaybettik!
İçel İdman Yurduspor 1-0 Somaspor
İçel İdman Yurdu Hazırlıkları Tamamlandı
Zor ve Güzel Karşılaşma Olacak
İçel İdmanyurdu Maçına Tanıdık İki İsim

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN