Somaspor İç Sahada Şuana Kadar Maç Kaybetmedi

Somaspor İç Sahada Şuana Kadar Maç Kaybetmedi

TFF 3.Lig 3.Grup’un 18.haftasında konuk ettiği Esenler Erokspor’u 4-2’lik skorla mağlup eden lider Somaspor iç sahada şu ana kadar maç kaybetmedi.

Teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetimindeki Somaspor, 2019-2020 sezonunda son altı maç, 2020-2021 sezonunda dokuz toplamda ise 15 maçtır iç sahada yenilgi yüzü görmedi.

somaspor gölcüksporLigde topladığı 38 puanla lider durumda bulunan dumanlı kentin puslu çocukları, bu sezon iç sahadaki 9 karşılaşmadan 7’sini kazandı, ikisinden beraberlikle ayrıldı.


SOMASPOR EROKSPORU 4 2 MAĞLUP ETTİToplamda 36 Gol Attı

Totelde 36 golle grubun en golcü takımı olan siyah-beyazlılar,  iç sahada rakip fileleri 23 kez havalandırırken kalesinde 9 gole engel olamadı.

İç Saha Maçlarına Baktığımızda

Somaspor, iç saha mücadelelerinde ikinci haftada Gölcükspor’u 2-1, dördüncü haftada Yalovaspor’u 2-1, altıncı haftada Çatalcaspor’u 3-0 mağlup etti.

Sekizinci haftada Çarşambaspor 3-0 mağlup eden Somaspor, 10.haftada Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kaldı.
Siyah-beyazlılar evlerinde ikinci beraberliği ligin 12.haftasında Şile Yıldızspor ile 3-3 skorla aldı.

14.Haftada Osmaniyespor FK’yı 3-2, 16.hafta ise Isparta 32 Spor’u 3-0 mağlup etti.
İkinci yarının ilk maçında ligde 12 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Esenler Erokspor’u müthiş bir 90 dakikanın sonunda 4-2 mağlup etti ve en yakın rakibi İçel İdmanyurduspor ile arasındaki puan farkını 4’e çıkardı.



Somaspor, evinde oynadığı 9 karşılaşmada kalesinde sadece 7 gol gördü.
Bu sezon iç sahada şu ana kadar 23 gol kaydeden siyah-inciler, 2 sezondur yer aldığı 3.Lig’de iç sahadaki 14 maçlık yenilmezlik serisini de 15 maça çıkardı.

Son mağlubiyetini Karacabeyden aldıİç sahada son yenilgisini geçen sezonun 15. haftasında, 30.11.2019 Karacabey Bld.Spor’a karşı 0-1’lik skorla yaşayan Somaspor, o maçtan bu yana yenilgi yüzü görmedi.(bu maçta golü de Erokspor’da forma giyen görüntüdeki Abuzer Gaffar Toplu atmıştı

somaspor erkspora kaybetmiyorErokspor’a Karşı 2.Galibiyet

Sezona deplasmanda Esenler Erokspor’u Özcan Aydın’ın golüyle mağlup ederek 3 puanla başlayan Somaspor, ikinci yarının ilk maçında da rakibini Uğur Can, Muhammed Öztürk, Nurettin Çağlar ve Abdulkadir Çelik’in golleriyle 4-2 mağlup etmeyi başardı.


GÖLCÜKSPOR-SOMASPORBu Hafta Rakip Gölcükspor

Siyah-beyazlılar, 19.hafta maçını ligin ikinci haftasında evlerinde 66.dakikada Uğur Can’ın müthiş golüyle 1-0 mağlup ettiği Gölcükspor ile deplasmanda oynayacak..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

2 YORUM

  1. Avatar
    Sadullah Genç

    BASTIR SOMAAAA

  2. Avatar
    Cavit Güntay

    Zirvenin Sahiplerine Selamlar olsun

YORUM YAZIN