Somaspor Hız Kesmiyor..

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yoğun bir şekilde sürdüren Somaspor, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki antrenman yapıyor.

HABER:SOMADASPOR.COM

Oldukça sıcak havaya rağmen sabah antrenmanın birinci bölümünde; ısınma koşusu ardından pliometrik çalışma gerçekleşti. Daha sonra futbolcular, 5-4’lü gruplarla taktiksel hucum çalışması yaptı.
Antrenmanın son bölümünde ise soğuma ve açma germe hareketleriyle son buldu.

Öğleden sonra saat 18:00’deki antrenman ise; ısınma-5*2 ve taktiksel çalışma ile son buldu..




İLK DEFA SEYRETTİM
Bu sezon ilk defa çıplak gözle izlediğim Somaspor’lu futbolcuların antrenmanları, sıcak hava ve yoğun tempoya rağmen ikili mücadeleleri kıran kırana geçiyor.. Çünkü kadro derinliğinin geniş olması futbolcuların kendini kanıtlamaya çalışmasını ön plana çıkarıyor..

NEŞELİ ANTRENMAN
Onca yoğunluğa rağmen futbolcuların istekli-arzulu ve neşeli halleri; takımdaşlığın ve arkadaşlığın iyice kaynaşması adına gözlerden kaçmadı

MUSTAFA BAHADIR, ‘’FORMA ASLAN’IN AĞZINDA’’
Takımın teknik patronu Mustafa Bahadır ve yardımcıları Yasin Tunçer ve Şenol Sevindi , futbolcuların yoğunluğa rağmen antrenmanda çok hırslı olduklarını dile getirdiler. Teknik patron Mustafa Bahadır, “Yaptığımız çalışmalarda görüldüğü gibi futbolcularım ikili mücadelelerde gözlerini budaktan esirgemiyorlar..Çünkü burada herkes bir yarış içinde ve kendini kanıtlamaya çalışıyor” dedi.

Teknik Direktör Mustafa Bahadır, ‘’Yeni sezona başladığımız tarihten buyana yaptığımız tüm çalışmalar kuvvet-kuvvetin güce dönüşümü sonrası futbolcularımın üzerindeki ağırlığı atmaları yönündeydi. Bu çalışmaların ardından son 2-3 antrenmandır futbolcularımın daha dinamik daha istekli ve daha coşkulu olmalarını görmek bizleri bir hayli mutlu ediyor.. Dediğim gibi futbolcularımın üzerindeki ağırlığı atmalarından sonra tam anlamıyla istediğim düzeye geleceklerdir.’’dedi.




FUTBOLCULAR İHSAN ÇETİN’LE GİRDİKLERİ İDDAYI KAZANDI
Antrenmanları yakından takip edenler arasında2.Başkan Hakan Aydın, Sportif Direktör İhsan Çetin ve Genel Kaptan Abdullah Karış’ta vardı. Sportif Direktör İhsan Çetin 5*2 oynayan grupla iddaya girdi. Çetin, İdda da ‘’40 pas yaparsanız baklavalar benden’’dedi. Futbolcular 45 pas yaptılar ve İhsan Çetin, futbolcuların teri soğumadan bir tepsi baklava aldı ve antrenman sonrası afiyetle yediler..

12 -16 EYLÜL İKİ HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK
Ekibi lige hazırlamak adına hazırlık maçlarının önemli olduğunun da altını çizen Somaspor kurmayları,  12 Eylül Çarşamba günü saat 17:00’de Atatürk Stadında İzmir Süper Amatör Küme ekiplerinden Torbalıspor, 16 Eylül Pazar günüde Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Aliağa Belediyespor ile deplasmanda hazırlık maçı oynayacaklarının bilgisini verdi..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN