Somaspor Hazır Göründü

Somaspor Hazır Göründü

Ligin başlamasına az bir zaman kala Soma spor yenilenmiş genç dinamik kadrosu ile oynadığı hazırlık maçlarında iyi görüntü verdi..

Dün Akhisar maçının tamamını izleme sekte orta sahamız hem daha tekniği yüksek hem daha agresif bir oyun görüntüsü içindeydi. Forvette Yusuf Türk’ün oyunun içine girerek top alıp vermesi kanatlarla birlikte etkili hücum yönümüz olacağı, beklerin hücuma çıkışı Soma sporun genç kadrosu oyun yönünden ilerisi için umut vadediyor. .

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Defans olarak artık Mustafa Şengül ün direk oynayacağı bir yıl gibi duruyor zaten her zaman üstüne koyarak gelişi onun bu formayı hakkettiği bilinen bir gerçek. .

Bütün transferi yeterince göremesek te sahada gençleşen bir Soma spor vardı. Her bölgesiyle bunun bu yıl daha çok koşan, daha çok basan özellikle içerideki maçların tempolu olması demek anlamına geliyor. .

Kaleci Tunay’ın devam etmesi, kaptanımız Oğuzhan’ın aynı şekilde ön bölge için transfer yapılması tam nedir isim olarak tanımasak ta oynadığı oyunla takım oyununda yardımlaşan, ön bölgede top tutabilen, alan veren orta saha ile iyi şeyler yapan görüntü transferin uyumu çabuk gerçekleşecek gibi görünüyor. Orta saha takviyeleri tekniği ve hücumsal yönden güçlü orta saha olacağı sinyalleri vardı..

SOMASPOR-AKHİSARSPOR

Soma spor yaptığı transferle gelinen noktada hazırlanmış görüntü içindeydi. Hazırlık maçlarında aldığı sonuçlarla lig için istenilen yerde bitirmek adına maçların başlaması ile yeni transferler için daha doyurucu kanaatimiz olacaktır. İsim isim yeterli şekilde tanımadığımız için şimdilik izlenimlerimiz genç bir kadro ile yola devam edecek oluşumuz. Sistem olarak yine 4.3.3 oyun şablonunda oynayacak oluşumuz, Oğuzhan’ın orta saha liderliğinde gelen transferlerin arzulu oluşu teknik yönden daha iyi oyunun olması hızlı oyun oluşu takımın geçen yıldan üstüne koyduğu görünüyor. Yeni sezon, yeni umutlar her zaman iyi sonuçlar alarak başarılı bir sezon bizi bekliyor diyebiliriz.

Theofanis Gekas

Akhisarspor Değil Gekas İlgi Çekti!

Bir sözde iki yıl kadar önce süper lig ve UEFA kupasında Sevilla ile oynayan Akhisarspor’un nerden nerelere gelişinin ibretlik durumunu görünce üzülmemek elde değil! Yönetim anlayışının ne kadar önemli olduğu dün koskoca Akhisar’ı görünce anlıyoruz. Onun için bilinci yönetimler çok önemli bu yüzden Soma spor başkanı Mustafa Aydın ve yönetim, hocası Burhanettin Besetemür ve teknik kadro desteklerimiz devam etmeli Akhisar’ı görünce neler başardıklarını görüyoruz .Yine de Akhisar Gegas yönetimle inşallah tekrar eski günlerine döner. Sağlıcakla kalın Doğan Gülşen

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN